برترینها: روشهای مختلفی برای اصلاح طرح لبخند و همچنین جایگزین کردن دندانهای از دست رفته وجود دارد. انواع ایمپلنت از اصلیترین روشها به حساب میآیند. ایمپلنت دندان خود دارای انواع مختلفی میباشد که هر نوع دارای ویژگیهای منحصر به خود هستند. اصلیترین تفاوتهای انواع مختلف ایمپلنت در شکل و روش کاشت آنهاست. اگر قصد انجام ایمپلنت دندان را داشته باشید، لازم است پیش از اقدام برای انجام آن در ارتباط با انواع مختلف آن تحقیق کرده و سپس با یک متخصص ایمپلنت مشورت کنید تا بهترین و مناسبترین روش به شما پیشنهاد داده شود.
به طور کلی میتوان گفت که ایمپلنت دندان، محبوبترین روش برای جایگزین کردن دندانهای از دست رفته به حساب میآید. در ادامه این مطلب با برترینها همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در ارتباط با ایمپلنت دندان، مزایای آن، انواع ایمپنت دندان و همچنن هزینه آنها با شما در میان بگذاریم. با آگاهی نسبت به نکاتی که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت، قادر به انتخاب بهترین روش خواهید بود.
جهت مشاوره با دکتر امین فلاحی همین حالا کلیک کنید.
پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۶ بعدظهر
با امکان پرداخت اقساط
یکی از اصلیترین روشها برای ترمیم دندانهای آسیب دیده و جایگزین کردن دندانهای از دست رفته، ایمپلنت یا کاشت دندان است. ایمپلنت در واقع نوعی پیچ است که پس از کشیدن دندان، داخل استخوان فک قرار میگیرد و به نوعی نقش ریشه دندان را بازی میکند. این پیچ باید به استخوان فک جوش بخورد. معمولا اگر در فک پایین جایگذاری شود، جوش خوردن آن ۳ ماه زمان برده و اگر در فک بالا جایگذاری شود برای جوش خوردن آن ۵ ماه زمان نیاز است.
پیچی که داخل استخوان فک قرار میگیرد، فیکسچر نام دارد. پس از اینکه فیکسچر به خوبی به استخوان فک فرد جوش خورد، قسمت تاج دندان، که با نام اباتمنت شناخته میشود، روی آن قرار خواهد گرفت. پس از قرارگیری اباتمنت نیز روکشی به نام پروتز ایمپلنت روی آن را خواهد پوشاند.
در صورتی که یکی از دندانهای خط لبخند شما دچار آسیب شوند و موجب کاهش زیبایی لبخندتان گردند، روشهای مختلفی برای اصلاح طرح لبخند وجود دارند. لمینت دندان، کامپوزیت دندان و ارتودنسی دندان، از اصلیترین روشهای اصلاح طرح لبخند هستند. اما در صورتی که یکی از دندانهای موجود در خط لبخند شما به صورت کامل از بین برود، شما ملزم به کشیدن ریشه دندان و جایگزین کردن آن هستید.
به طور کلی دو روش اصلی برای جایگزین کردن دندان از دست رفته وجود دارد. بریج دندان و ایمپلنت دندان. ایمپلنتهای دندانی عملکردی کاملا مشابه دندان حقیقی انسان دارند و به همین خاطر نیز امروزه بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند. با ایمپلنت دندان میتوانید زیبایی لبخند خود را بازیابید.
از دست دادن یک دندان میتواند عوارض بسیار زیادی را برای شما به همراه داشته باشید. اگر از تاثیر منفی آن، بر ظاهر افراد چشمپوشی کنیم، قدرت تکلم و قدرت جویدن غذا نیز خود دلایل کافی برای اقدام به کاشت یا ایمپلنت دندان هستند. انواع ایمپلنت دندان، مزایای بسیار زیادی را میتواند برای شما به همراه داشته باشد. برخی از اصلیترین مزایا به شرح زیر هستند:
البته لازم به ذکر است که وجود این مزایا دلیل بر این نیستند که ایمپلنت دندان، هیچگونه معایبی ندارد. البته که هر روش درمانی، به خصوص در حوزه دهان و دندان با معایبی نیز همراه هستند. اما معمولا مزایای این روشها بیشتر هستند و این معایب کمتر به چشم میآیند. به طور مثال یکی از معایب ایمپلنت دندان زمانبر بودن آن است. البته برای حل این مشکل، تدبیری اندیشیده شده است و بسیاری از افراد ترجیح میدهند که ایمپلنت دندان یک روزه انجام دهند. به طور کلی میتوان گفت که برای معایبی که این روش به همراه دارد، انواع ایمپلنت دندان به وجود آمدهاند تا مناسبترین گزینه برای فرد انتخاب شود.
جهت مشاوره با دکتر امین فلاحی همین حالا کلیک کنید.
پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۶ بعدظهر
با امکان پرداخت اقساط
به طور کلی ایمپلنتها دارای دو نوع تک مرحلهای و دو مرحلهای میباشند. هر یک از این دو نوع میتوانند کاربردهای مختلفی داشته باشند. متخصص ایمپلنت در ابتدا دندانهای شما را بررسی خواهد کرد و سپس بهترین روش را به شما پیشنهاد خواهد کرد. ایمپلنتها از نظر شکل، روش کاشت و متصل کننده دارای انواع مختلفی میباشد که در ادامه به این انواع خواهیم پرداخت.
ایمپلنت دندان بر اساس شکل نیز دارای دو نوع مختلف میباشد. ایمپلنت اندواستیل و ایمپلنت ساب پریواستیل. در ادامه به معرفی هر یک از آنها میپردازیم:
این نوع از ایمپلنتها نوعی از ایمپلنتهای دومرحلهای هستند. ایمپلنتهای اندواستیل با جراحی به صورت مستقیم داخل استخوان فک قرار میگیرند و به نوعی عملکردی مشابه بریجهای دندانی و دندان مصنوعیهای متحرک دارند. انواع مختلفی از ایمپلنتهای اندواستیل شامل پیچیف سیلندری و حتی تیغهای وجود دارند. در ایپلنتهای دو مرحلهای پس از قرار دادن ایمپلنت داخل دندان، یک جراحی جزئی روی لثه صورت میگیرد و کنارههای لثه ترمیم میشود.
جهت مشاهده نمونههای بیشتر از اینستاگرام بازدید نمایید.
ساب پریواستیلها رایجترین نوع از انواع ایمپلنت دندان برای ایمپلنتهای تک مرحلهای هستند. در این نوع پست از لثه بیرون میزند تا بتواند تاج دندان یا همان اباتمنت را نگه دارد. این نوع ایمپلنت، گزینه بسیار مناسبی برای افرادی هستند که ارتفاع استخوان فک انها کافی نیست و برای تثبیت دندان مصنوعی این بیماران لازم است از این ایمپلنت استفاده شود.
ایمپلنتهای دندانی از نظر روش کاشت دارای دو نوع فرورونده و برسازی درون کاشت دندانی هستند. در ادامه به معرفی این دو نوع خواهیم پرداخت:
این نوع از ایمپلنت یکی از رایجترینها به حساب میآید. ایمپلنتهای فرورونده به صورت پیچ یا استوانه داخل استخوان فک قرار میگیرند. این ایمپلنتها دارای پهنا و طول متفاوت هستند. امکان قرار گرفتن چند دندان روی این نوع ایمپلنتها وجود دارد.
این نوع ایمپلنتها نیز از قالبی فلزی ساخته میشوند و در زیر لثه قرار میگیرند تا بتوانند دندان ساخته شده را نگه دارند. این ایمپلنتها نیز میتوانند گزینه مناسبی برای کسانی باشند که ارتفاع استخوان فک آنها کم است و یا کسانی که نمیتوانند از دندانهای مصنوعی معمولی استفاده کنند.
ظاهر متصل کنندههایی که روی سر ایمپلنت قرار دارند نیز میتواند متفاوت باشند. انواع ایمپلنت از نظر متصل کنندههای آنها دارای سه نوع متصل کننده شش ضلعی داخلی، متصل کننده شش ضلعی خارجی، متصل کننده هشت ضلعی داخلی هستند که به معرفی انها خواهیم پرداخت:
این ایمپلنتها به صورت سوراخی روی ایمپلنت هستند که اباتمنت روی آنها سوار میشود.
این ایمپلنتها ظاهری شش ضلعی دارند و در راس ایمپلنت قرار میگیرند و سپس اباتمنت روی آن قرار خواهد گرفت.
این نوع ایمپلنتها ظاهری هشت ضلعی دارند و در سر ایمپلنت قرار میگیرند و به شکل سوراخی هستند که اباتمنت داخل آنها پیچ میشود.
پایه ایمپلنت دندان یا همان فیکسچر، میتواند از جنسهای مختلف باشد. به طور کلی انواع ایمپلنت دندان بر اساس جنس مواد به شرح زیر میباشند:
اکثر ایمپلنتهای دندانی، پایهای از جنس تیتانیوم دارند. فلز آلیاژ تیتانیوم سازگاری بسیار زیادی با بدن انسانها دارد و به خوبی با استخوان فک جوش میخورد.
زیرکونیا پایهای سرامیکی است که داخل استخوان فک قرار میگیرد و با استخوان فک جوش میخورد. اصلیترین تفاوت زیرکونیا با پایه تیتانیومی این است که پایههای سرامیکی زیرکونیا، زیبایی بیشتری دارند.
در صورتی که بیمار به فلز حساسیت داشته باشد، از ایمپلنتهای سرامیکی زیرکونیا به عنوان پایه ایمپلنت استفاده میشود. البته امکان ترک خوردگی و شکستن پایه سرامیکی از پایه تیتانیومی بیشتر است. پس به طور کلی نمیتوانیم یکی از انواع ایمپلنت بر اساس جنس مواد را بر دیگری برتر بدانیم.
حال که با انواع مختلف ایمپلنت دندان آشنا شدید، وقت آن رسیده که با شناخته شدهترین برندهای ایمپلنت آشنا شوید. به طور کلی معروفترین برندهای ایمپلنت دندان، متعلق به کشورهای کره، سوئیس و آلمان میباشند. در ادامه به معرفی ۳ نوع از شناخته شدهترین برندهای ایمپلنت خواهیم پرداخت:
شرکت دنتیس، فعالیت خود در زمینه ساخت انواع ایمپلنت دندانی را از سال ۲۰۰۵ شروع کرده است. این شرکت با تولید ایمپلنتها درجه ۱ توانست به سرعت به محبوبیت در بازار جهانی برسد. متخصصان با کمک ایمپلنت دنتیس میتوانند عمق کاشت پایه یا پیچ ایمپلنت را تعیین نمایند و همچنین کاشت ایمپلنت را در کوتاهترین زمان ممکن انجام دهند. برخی از انواع ایمپلنت دنتیس، طراحی بسیار منحصر به فردی دارند و مناسبترین گزینه برای ایمپلنت دندانهای جلویی هستند.
یکی دیگر از شناخته شدهترین ایمپلنتهای درجه ۱، ایمپلنت شرکت آلمانی ICX میباشد. این برند از سال ۲۰۰۴ تولید و در بازار عرضه شده است. قیمت این نوع از ایمپلنت در طول این سالها با پایداری بسیار زیادی همراه بوده است و همین موضوع نیز ایمپلنت ICX را به یکی از پرفروشترین انواع ایمپلنت تبدیل کرده است. ایمپلنتهای ICX طراحی بسیار مدرن و جدیدی دارند و کپی از محصولات ایمپلنت دیگر نمیباشند.
یکی دیگر از شناخته شدهترین ایمپلنتهای درجه ۱، ایمپلنت SIC سوئیس میباشد. این برند قدمت چندان طولانی ندارد، اما کیفیت بالای آن در کنار قیمت مناسبش سبب گشته که به محبوبیت بسیار زیادی در میان مردم و متخصصین ایمپلنت، به خصوص در کشور ایران، برسد.
اگر قصد انجام ایمپلنت دندان را دارید، اطمینان حاصل کنید که کلینیک یا متخصص انتخابی شما حتما از برندهای شناخته شده و درجه ۱، که پیشتر به آنها اشاره کردیم، استفاده کند. بسیاری از متخصصین ایمپلنت با دریافت هزینههای کمتر، از ایمپلنتهای درجه ۲ و ۳ استفاده میکنند. این در حالی است که در کلینیک دایا تنها از ایمپلنتهای درجه ۱ از برندهای شناخته شده استفاده میشود.
همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، ایمپلنت دندان از سه قسمت فیکسچر، اباتمنت و روکش ایمپلنت تشکیل میشود. این روکش بعد از جوش خوردن فیکسچر با استخوان فک، روی اباتمنت قرار میگیرد تا ایمپلنت دندان ظاهری کاملا مشابه دندان حقیقی فرد داشته باشد. این روکش ایمپلنت میتواند با توجه به نیاز بیمار و همچنین ترجیح او انتخاب شود. انواع روکش ایمپلنت دندان به شرح زیر میباشند:
رایجترین نوع روکشهای ایمپلنت، روکشهای سرامکی هستند. این روکشها سفید رنگ هستند و ظاهری کاملا مشابه دندان حقیقی انسانها دارند. درخشش و زیبایی این روکشهای ایمپلنت میتواند سبب گردد که لبخندی زیباتر داشته باشد.
این نوع از روکشهای ایمپلنت ظاهری مشابه روکشهای سرامیکی دارند، با این تفاوت که روکشهای چینی به بخش فلزی پایه ایمپلنت جوش داده میشوند و این موضوع سبب میگردد که دوام آنها بیشتر از روکشهای سرامیکی باشد.
این روکشها، ترکیبی از مس، طلا و چند آلیاژ فلزی دیگر هستند و اصلیترین مزیت آنها این است که به سادگی ترک نخورده یا نمیشکنند. این نوع روکشها نیز طرفداران مخصوص خود را دارند.
از آن جایی که این روکشها از جنس پایه زیرین ایمپلنت میباشند، جایگذاری آنها چندان دشوار نیست. این روکشها دوام بالایی دارند و در برابر پوسیدگی مقاومند.
حتما متوجه شدهاید که ایمپلنت دندان یکی از جراحیهای بسیار حساس مرتبط با دهان و دندان به حساب میآید و از همین رو نیز برای انجام آن ملزم به مراجعه به یک متخصص حرفهای در این زمینه میباشید. یک متخصص حرفهای از بهترین نوع ایمپلنتها استفاده میکند و ایمپلنت دندان را به بهترین نحو در استخوان فک قرار میدهد. برای این که مطمئن شوید جراحی ایمپلنت به بهترین نحو ممکن انجام میپذیرد و ایمپلنت دندان به خوبی با استخوان فک جوش میخورد، بهتر است ایمپلنت دندان تحت نظر یک جراح فک و صورت انجام پذیرد.
در کلینیک تخصصی دایا، انواع خدمات مرتبط با ایمپلنت دندان، تحت نظر جراح فک و صورت انجام میپذیرد و میتوانید از طول عمر و کیفیت ایمپلنت دندان اطمینان کامل داشته باشید.
هر یک از انواع ایمپلنت دندان میتوانند قیمتهای مختلفی داشته باشند. اگرچه انواع ایمپلنت دندان قیمت بالاتری نسبت به سایر روشهای جایگزینی دندان دارند، اما با توجه به ماندگاری بالاتری که ایمپلنتها دارند، این هزینهها کاملا منطقیتر و به صرفهتر هستند.
جهت مشاوره با دکتر امین فلاحی همین حالا کلیک کنید.
پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۶ بعدظهر
با امکان پرداخت اقساط
برای اینکه قیمت دقیق ایمپلنت تعیین شود، باید مورد معاینه دندانپزشک قرار گیرید. دندانپزشک با در نظر گرفتن تمام جوانب، بهترین نوع ایمپلنت را به شما پیشنهاد خواهد داد و در نتیجه آن قیمت نیز تعیین خواهد شد. عوامل مختلفی میتوانند بر قیمت ایمپلنت دندان تاثیر بگذارند، میزان تخصص دندانپزشک، برند ایمپلنتی که مورد استفاده قرار میگیرد و جنس ایمپلنت از جمله عوامل تاثیرگذار هستند.
دقت داشته باشید که اگر استخوان فک شما از بین رفته باشد، لازم است پیش از اقدام برای ایمپلنت دندان، اقدام به پیوند استخوان کنید. پیوند استخوان خود میتواند هزینهای جدا از هزینه ایمپلنت داشته باشد.
هدف از راه اندازی مرکز دایا ارائه کلید خدمات دندانپزشکی به بیماران عزیز جهت رسیدن به لبخندی زیبا میباشد. چرا که لازمه رسیدن به لبخندی زیبا در درجه اول داشتن دندانها بافتهای اطراف دندانی (لثه) سالم است که ما سعی کرده ایم هم برای بزرگسالان و هم کودکان این امکان را فراهم نماییم که بهترین خدمات دندانپزشکی را با بهترین متریال و دستگاههای روز دنیا از جمله لیزر دندانپزشکی دریافت نمایند با این هدف مجموعه کاملی از خدمات دندانپزشکی در فضایی آرام و رویایی ارائه میشود تا رویای لبخند زیبا را برایتان به واقعیت تبدیل کنیم، چون شعار این مرکز همین است که (لبخند رویایی یک واقعیت است!)
جهت مشاوره با دکتر امین فلاحی همین حالا کلیک کنید.
پاسخگویی از ۱۰ صبح تا ۶ بعدظهر
با امکان پرداخت اقساط
همین حالا تماس بگیرید.
جهت مشاهده نمونههای بیشتر از اینستاگرام بازدید نمایید.