طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان
۱۰۷۶۸۸۰
۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۲
۵۴۷۲
آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روز‌های سرد زمستانی امتحان کنید.

سرآشپز پاپیون: آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. البته جاهای دیگر در ایران هم به روش‌های متفاوت این آش را می‌پزند. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روزهای سرد زمستانی امتحان کنید.

آش گوجه فرنگی همدان

مواد لازم

  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: ۷۰۰ گرم
  • برنج: ۱۵۰ گرم
  • سبزی (جعفری، نعنا، تره. : ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
  • لپه: ‎۱۵۰ گرم

آش گوجه فرنگی همدان

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه

۱. ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز‌ها را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم تا عطر آن به مشام برسد.

۲. برنج و لپه را شسته و با آبکش آب اضافی آن‌ها را میگیریم و به آش اضافه می‌کنیم و سپس به آش به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا غذا بجوشد و سپس دوباره حرارت را کم میکنیم تا غذا بپزد. سبزی‌ها را شسته و خرد میکنیم.

۳. گوجه‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آبغوره به آش اضافه میکنیم.

۴. البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل میکنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کنید.

آش گوجه فرنگی همدان

فوت‌وفن‌ها

۱. این آش در همدان به صورت ترش خورده میشود و در واقع بیشتر آب آن را آبغوره تشکیل میدهید در صورت تمایل مقدار آبغوره را زیاد کنید.

۲. اگر گوجه‌های شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۳. برای پوست گرفتن گوجه تنها کافیست آن‌ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را بکنید.

۴. اضافه کردن گرد غوره به جای آبغوره غذایتان را خوشمزه‌تر میکند.

۵. حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخش گرفته شود.

برچسب ها:
انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
10:13 - 1399/10/16
من این آش رو بدون لپه خوردم واقعا خوشمزه بود
Iran (Islamic Republic of)
10:17 - 1399/10/16
تواین آش نخود ولوبیا چیتی و گوشت چرخ شده و سرخ شده هم میریزن که طعم بهشتی بهش میده
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
11:46 - 1399/10/16
من یکبار خوردم همسایه مون آورده بود ولی با یک ترکیب دیگه زیاد جالب نبود ولی ترکیب این خوب به نظر میاد
Iran (Islamic Republic of)
12:05 - 1399/10/16
ریختن آبغوره و حتی رب گوجه اصلا درست نیست.بلکه فقط باید مقدار گوجه فرنگی تازه و میکس شده زیاد باشد.طعم گوجه بسیار خوشمزه است.ابغوره و رب گوجه آن را خراب میکند.
Iran (Islamic Republic of)
13:19 - 1399/10/16
من سوپ و ترجیح میدم به این آشا
Iran (Islamic Republic of)
13:20 - 1399/10/16
مرسی دستور خوبی بود به خواهرم میگم درست کنه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
خسته نباشی
Iran (Islamic Republic of)
19:30 - 1399/10/16
ما همدانی هستیم ولی تاحالا این اش رو نخوردم ولی همسرم تبریزی هستن این اش رو خیلی درست میکنن و دوست دارن
France
22:54 - 1399/10/16
ما توش گشنیز میریزیم خیلی خوش عطر میشه.
Iran (Islamic Republic of)
10:06 - 1399/10/21
آبادان یک آشی داره به نام شلّه تماته که با برنج ،گوجه، نعناداغ و پیازداغ درست میشه و به خصوص در تابستان با گوجۀ تازه و آبدار خیلی خوشمزه است.
Iran (Islamic Republic of)
03:07 - 1399/10/24
اگه کمی بادمجان نگینی هم+ بشه،محشره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج