چند راز خوشمزه‌تر شدن ته‌چین زعفرانی
۱۰۸۴۵۲۳
۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸
۵۰۷۶
برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

روزنامه خراسان: برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

نکات پخت ته چین زعفرانی

۱. ماست ته چین هر چه غلیظ و ترش‌تر باشد، مایه بهتری به شما می‌دهد.

۲. اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.

۳. برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.

نکات پخت ته چین زعفرانی

۴. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانه‌های برنج، کشیده‌تر و تردتر شود.

۵. اگرچه می‌توانید بعد از آب پز و ریش کردن مرغ، آن را تفت بدهید، اما مراقب باشید بافت گوشت مرغ سفت نشود.

۶. اگر ته چین مرغ با ته دیگ برشته‌تر می‌خواهید، ترجیحا از ظروف کم‌ارتفاع‌تر مثل ماهی تابه استفاده کنید.

۷. می‌توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته‌چین‌های متفاوتی مانند ته‌چین مرغ، ته‌چین بادمجان و قارچ، ته‌چین گوشت و بادمجان، ته‌چین قالبی، ته‌چین مرغ و بادمجان داشته باشید.

نکات پخت ته چین زعفرانی

۸. برای طبخ این ته‌چین راه‌های دیگری هم هست مثلا ته‌چین ساده در پلوپز به‌راحتی می‌پزد. یا اگر دوست دارید از فر استفاده کنید باید ته چین ساده در فر به مدت یک ساعت در ۱۷۰ درجه سانتی گراد بماند.

۹. طعم خوش و دل‌انگیز ته‌چین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد. اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود ته‌چین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث می‌شود برنج شکل یکپارچه‌ای به خود بگیرد و ماست در ته‌چین بوی بد تخم مرغ را می‌گیرد؛ با این حال ته‌چین ساده بدون ماست هم تهیه می‌شود. اما اگر ته‌چین خوش‌عطری می‌خواهید پخت ته‌چین بدون ماست اصلا توصیه نمی‌شود.

انتشار یافته: 14
در انتظار بررسی:0
Germany
08:37 - 1400/01/18
توماست وتخم مرغش یه کم گلاب بزنید واز عطر دل انگیزش درته چین لذت ببرید
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
۴. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانه‌های برنج، کشیده‌تر و تردتر شود
من این قسمت رو متوجه نشدم
Iran (Islamic Republic of)
12:30 - 1400/01/18
دوستان کسی میدونه چکار کنیم تا مثل رستوران ته چینمون خیلی نرم بشه ؟
پاسخ ها
مشهد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید بافت ته چین فوق العاده نرم میشود
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
من موقع پخت ته چین یک کیسه فریزر روی مواد میزارم و در قابلمه رو هم میزارم . البته از وسطهای پخت اینکار رو میکنم .
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
روغن مایع فراوان و ماست کافی
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
روغن مایع فراوان ؟؟؟؟؟؟؟


منبع بیماری
Iran (Islamic Republic of)
12:39 - 1400/01/18
ته چین دوست ندارم چون خیلی خشکه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
ته چین خوب نخوردید احتمالا
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
بد مزه ست منم دپست ندارم
Iran (Islamic Republic of)
14:23 - 1400/01/18
ته چین هخای من حرف نداره.همممممممممممه عاشقش هستند.چه وقتی تو فر تکنفره درست میکنم چه وقتی تو قابلمه رو گاز درست میکنم
Iran (Islamic Republic of)
23:08 - 1400/01/18
میشه منو راهنمایی کنید
من نسبت تخم مرغ وماست وبرنج رو میخام لطفا
Iran (Islamic Republic of)
21:50 - 1400/01/19
ته چین مرغ دوست ندارم گوشت مرغ رو که دم میذاریم بوی بدی میگیره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج