مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی خاص
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
لایکو_1
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
کتاب لند_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۴۰۲۸۲
۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۶
۴۶۵۴
حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

بیتوته: حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

مواد لازم

انجیر: ۱ کیلو

شکر: ۲۸۰ گرم

هل: ۲ عدد

چوب دارچین: به اندازه‌ی ۱ انگشت

آب جوشیده: یک سوم پیمانه

وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: ۱/۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

انجیر‌ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را آنقدر کوتاه نکنید که پوستش باز شود. انجیر شسته شده را کاملا خشک کنید.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

انجیر و شکر‌ها را در یک ظرف لعابی در لابه لای هم قرار بدهید و به مدت ۷ ساعت در یخچال نگه دارید تا تمام شکر در انجیر حل شود.

بعد از اینکه انجیر‌ها با شکر با هم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود.

در این مدت تمام کفی را که روی انجیر‌ها هنگام جوشیدن بوجود می‌آید با قاشق بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.

پس از ۱۵ دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه کنید. لازم نیست هل را پودر کنید. سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر بریزید و اجازه بدهید ۱۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت متوسط بجوشد.

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.

مربای انجیر ما در مدت ۳۰ دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد. پس از سرد شدن می‌توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکات

برای درست کردن مربا انجیر بهتر است از انجیر‌های متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد نارس باشد.

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی تکرارنشدنی

اضافه کردن چوب دارچین، هل و عصاره‌ی وانیل برای عطر مربا انجیر می‌باشد اگر طعم یکی از آن‌ها را دوست نداشتید می‌توانید حذف کنید سلیقه‌ای است.

زعفران علاوه برای خوش رنگ شدن در طعم مربا هم تاثیر گذار است.

استفاده از آبلیمو در مربا برای جلوگیری از شکرک زدن آن‌ها است.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
ایرانیان- فوتر موبایل222
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
ایرانیان-فوتراصلی222
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر