خوراکی‌هایی برای مقابله با سلول‌های سرطانی
۸۹۴۵۱۵
۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۸
۶۶۳۷ 
خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی که میخوریم، می‌توانند عامل اصلی سرطان باشند؛ هرچند اعمال تغییراتی ساده در رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

خبرگزاری ایسنا: خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی که میخوریم، می‌توانند عامل اصلی سرطان باشند؛ هرچند اعمال تغییراتی ساده در رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

در کنار فهرست مواد غذایی که مصرف آن‌ها به دلیل سرطان‌زا بودن توصیه نمی‌شود افراد باید آگاه باشند چه مواد غذایی درحفظ سلامت بدن در برابر انواع مختلف سرطان نقش دارند. برخی از کارشناسان رژیم غذایی از بین برنده سلول‌های بنیادی سرطان را پیشنهاد می‌کنند.

این سلول‌های بنیادی از فرایند تولید سلول‌های سرطانی حمایت می‌کنند و در پیشرفت این بیماری، مقاومت در برابر دارو و عود کردن علائم بیماری پس از درمان نقش کلیدی دارند.

به گزارش سایت مدیکال دیلی مطالعاتی که در گذشته نیز انجام گرفته حاکی از آن است مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند مانع از آن شوند تا سلول‌های بنیادی سرطان‌ رشد کنند. از جمله این مواد خوراکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سیب‌زمینی بنفش: مصرف روانه یک عدد سیب‌زمینی بنفش برای مدت یک هفته می‌تواند تاثیر بسزایی در متوقف کردن فعالیت سلول‌های بنیادی مضر که عامل سرطان روده است، داشته باشد. بررسی انجام شده در آمریکا حاکی از آن است که آنتوسیانین زیست‌فعال موجود در این خوراکی به کاهش تومورها و تهاجمی شدن سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.

چای سبز: گروهی از محققان چینی دریافتند چای سبز می‌تواند در از بین بردن سلول‌های بنیادی سرطان نقش داشته باشد. مصرف چای سبز ترکیب اپی‌گالوکتشین گالات (EGCG) را به همراه دارد که رشد سلول‌های بنیادی سرطان روده را حدود ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

چای ماچا: بررسی محققان انگلیسی نشان می‌دهد که چای سبز ماچا از منبع انرژی سلول‌های بنیادی سرطان می‌کاهد و آن‌ها را از بین می‌برد. این نوشیدنی به‌ویژه در مقابله با سرطان پستان موثر است.

گردو: هدف اصلی این خوراکی مقابله با سلول‌های سرطان روده است. همچنین گردو به کاهش خطر ابتلا به این بیماری و بهبود وضعیت جسمی بیمار کمک می‌کند. محققان کره جنوبی در مطالعه‌ای دریافتند مصرف روزانه عصاره گردو برای مدت یک هفته به کاهش ۸۶ درصدی رشد سلول‌های بنیادی سرطان روده کمک می‌کند.

برچسب ها:
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
07:50 - 1398/05/18
با حال بود ممنون
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۸
چه دلیل داره که چیزای سرطانزاتولیدکنن .مثلا دخانیات که روی پاکتش نوشته باعث سرطان میشه وبعدمیگن فلان خوراکی باعث بیشگیری ازسرطان ومدتی بعدهمون چیزگفته میشه تولیدسرطان ..لعنت به سرطان ان شاءالله خدانصیب نکنه .مریضهاروهم شفابده
Iran, Islamic Republic of
10:07 - 1398/05/18
چرا کسی به بذر وسم ومواد شیمیایی که به محصولات کشاورری زده مبشود توجه نمیکند گوجه را در زود پز میگذارند استخوان گوشت پخته میشود اما کوجه ها همچنان با اقتدار جا خشک کرده اند
لعنت خدا بر مسئولین بذر وسم وبازرگانی وزارت جهاد کشاورزی
پاسخ ها
جابری
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۸
آره کشاورزان بدون حد و اندازه کود و سم استفاده می کن
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۸
واقعا
Iran, Islamic Republic of
14:52 - 1398/05/18
لطفا لیم ترش رو هم اضافه کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج