آشپزی

چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذا‌ها استفاده می‌شود. ما در این مطلب طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.
۱ ساعت پیش
آشپزی

طرز تهیه پرفروش‌ترین ساندویچ جهان: برگر مک‌‌ دونالد!

همبرگر مک دونالد، پرفروش‌ترین ساندویچ جهان است. مک‌دونالد با حدود ۳۹ هزار شعبه در ۱۰۰ کشور جهان، رتبه دوم بزرگ‌ترین رستورا‌ن‌های جهان را بعد از استارباکس به خود اختصاص داده است.
۵ ساعت پیش
آشپزی

طرز تهیه ۵ نوع لیموناد کافه‌ای

لیموناد جزو محبوب‌ترین نوشیدنی‌های کافه‌ای در روز‌های گرم سال است که شما می‌توانید به‌سادگی آن را در منزل تهیه کنید.
۱ روز پیش
آشپزی

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: هرمزگان

این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
۲ روز پیش
آشپزی

کرفس‌پلو زعفرانی؛ خوشمزه و مخصوص

کرفس یکی از مفیدترین انواع سبزیجات است که از آن هم برای درست کردن خورشت کرفس و هم پلو کرفس استفاده می‌شود.
۳ روز پیش
آشپزی

مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی با طعمی خاص

حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.
۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه میت‌بال بوقلمون؛ بهترین شام المپیکی

میت‌بال یا همان گوشت قلقلی خودمان، از محبوب‌ترین غذا‌های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است!
۵ روز پیش
آشپزی

حال و هوای کافه در خانه؛ میلک شیک طالبی

این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید.
۶ روز پیش
آشپزی

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.
۷ روز پیش
آشپزی

آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه

پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان، گوجه‌فرنگی، پنیر پارمزان، ریحان تازه تهیه می‌شود.
۸ روز پیش
آشپزی

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان

این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
۱۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه کوکوی مرغ؛ آسان و مغذی

اگر از گوشت چرخ‌کرده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ پیشنهاد جذاب و لذیذی است.
۱۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سالاد ضد کرونا به روش سلنا گومز!

سلنا گومز، یکی از سالم‌ترین سبک زندگی‌ها را در میان سلبریتی‌های مشهور جهان دارد. او به تغذیه صحیح و اصولی پایبند است و ترجیح می‌دهد که حداقل روزی یک وعده سالاد مصرف کند.
۱۲ روز پیش
آشپزی

حال و هوای کافه در خانه؛ آفوگاتو

این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید.
۱۲ روز پیش
آشپزی

۲ راز خوشمزگی غذا‌های بوراک؛ آشپز ترکیه‌ای

بوراک اوزدمیر، آشپز ۲۷ساله و معروف ترکیه‌ای می‌گوید که بیشتر شهرت خود را مدیون آشپزی با چشم‌های بسته است! بوراک که از کودکی عاشق آشپزی بود، اولین رستوران خود را در ۱۷سالگی و با حمایت پدرش افتتاح کرد.
۱۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.
۱۵ روز پیش
آشپزی

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: گیلان

این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
۱۶ روز پیش
آشپزی

بورانی بادمجان کبابی؛ پیش‌غذایی با عطر دودی

بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان مثل بورانی اسفناج یکی از خوشمزه‌ترین و قدیمی‌ترین پیش غذا‌ها در آشپزی ایرانی است که می‌توان به عنوان یک غذای ساده و نونی برای وعده شام و ناهار روی آن حساب کرد.
۱۷ روز پیش
آشپزی

پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه‌ای

پیتزا تابه‌ای یکی از انواع پیتزا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
۱۸ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه اسموتی هندوانه؛ بهترین نوشیدنی تابستانی

اسموتی‌ها جزو پرطرفدارین نوشیدنی‌ها برای تابستان هستند.

حال و هوای کافه در خانه؛ معجونِ مخصوص

این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید.
۲۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سوپ عدس برای بیماران مبتلا به کرونا

یکی از توصیه‌های بسیار مهم برای بهبود سریع‌تر بیماران مبتلا به کرونا، افزایش دریافت آنتی‌اکسیدان‌ها از طریق مصرف مواد غذایی ارزشمند است.
۲۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه آبغوره خانگی؛ فوت‌وفن‌ها و روش نگهداری

آبغوره خانگی چاشنی محبوب ایرانی‌هاست که در انواع غذا استفاده می‌شود. در این مطلب همه آنچه باید از مراحل تهیه آبغوره و نگهداری از آن بدانید آمده است.
۲۲ روز پیش
آشپزی

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: البرز

این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
۲۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه بورک با هر چیزی که در یخچال دارید!

بورک یکی از معروف‌ترین میان وعده‌ها در بین مردم کشور ترکیه است که با مواد مختلف می‌توان آن را درست کرد.
۲۴ روز پیش
آشپزی
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج