طرز تهیه ژله رولی؛ دسری جذاب و رنگی
۱۰۶۱۰۹۸
۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۹
۱۰ 
حالا که کرونا، این مهمان ناخوانده قصد رفتن ندارد، بهتر است برای خودمان به یاد دورهمی‌های گذشته یک دسر بسیار زیبا و راحت درست کنیم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ژله‌ی رولی را به شما آموزش دهیم.

ایرنا زندگی: با آمدن ویروس کرونا مهمانی‌ها و مراسمات دورهمی بسیار کم شد. به‌همین خاطر دلمان برای دسرهایی که برای مهمانی‌ها آماده می‌کردیم تنگ شده است. حالا که این مهمان ناخوانده قصد رفتن ندارد، بهتر است برای خودمان به یاد دورهمی‌های گذشته یک دسر بسیار زیبا و راحت درست کنیم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ژله‌ی رولی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ژله رولی؛ دسری جذاب

مواد لازم برای تهیه ژله رولی:

  • ژله در رنگ دلخواه: یک بسته
  • آب جوش: کمتر از یک لیوان
  • بستنی وانیلی: یک دوم لیوان

طرز تهیه ژله رولی؛ دسری جذاب

طرز تهیه ژله رولی؛ دسری جذاب

طرز تهیه ژله رولی:

۱. برای درست کردن این ژله ابتدا پودر ژله را در ظرف استیل ریخته آب جوش را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود، بهتر است برای حل شدن ژلاتین آن را روی بخار کتری قرار داده خوب هم بزنید تا تکه‌های ژله باقی نماند.

۲. میتوانید برای تنوع بیشتر از چند رنگ ژله استفاده کنید.

۳. در این مرحله بستنی را که از قبل از فریزر بیرون آوردید وآب شده، داخل مواد ژله بریزید و صبر کنید تا حل شود، مواد را خیلی هم نزنید، یک قالب مستطیلی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ (مانند سینی) را آماده کرده همه جای آن را با سلفون بپوشانید.

۴. حالا مواد ژله را داخل قالب بریزید و برای ۴۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا ببندد بعد از گذشتن این زمان قالب را از یخچال بیرون آورده با یک چاقوی تیز ابتدا دورتا دور ژله را خیل آرام جدا کنید و بعد برش‌های موازی روی ژله ایجاد کرده و هر برش را رول کنید. دقت کنید خیلی آرام این کار را انجام دهید تا ژله ترک نخورد.

۵. بعد از اینکه همه ژله را رول کردید آن را در دیس پذیرایی بپچنید و با شکلات‌های رنگی تزیین نمایید و ژله‌ها را به مدت ۲ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خوب بسته شود.

نکته: دقت کنید برای رول کردن نباید ژله‌ی شما خیلی سفت شده باشد. در این صورت هنگام رول کردن ژله ترک می‌خورد.

شما ژله‌ی رولی را امتحان کردید؟ اگر تجربه‌ای در این زمینه دارید با ما به اشتراک بگذارید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:44 - 1399/09/16
من خیییلی این ژله رو درست میکنم
خییلی هم خوشگل و خوشمزس
ولی برای رول کردن 40 دقیقه زیاده
من خودم همیشه نیم ساعت بعد رول میکنم.
Iran, Islamic Republic of
14:05 - 1399/09/16
هیچوقت نتونستم خوب آمادش کنیم همیشه یجای کار میلنگه
ولی تلاش میکنم باز...
پاسخ ها
فقط ابی
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
بجای بستنی مارشمالو بریز
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۷
مارشمالو رو باید توی آب جوش که ژله رو ریختیم حل کنیم؟
Iran, Islamic Republic of
20:50 - 1399/09/16
قبل از ریختن ژله، روی سلفون یکم روغن بریزید و چربش کنید.
Iran, Islamic Republic of
12:10 - 1399/09/17
من وقتی درست میکنم ب رول دوم نرسیده از هم باز میشه اصلا نمیشه رول کرد.با اینکه نیم ساعت یا 45دقیقه تو یخچال بود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج