طرز تهیه بامیه؛ پای‌ثابت سفره‌ی افطار
۱۱۰۶۷۵۲
۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۳
۱۱ 
در ماه رمضان زولبیا و بامیه پای‌ثابت سفره‌های افطار است و عاشقان و دلباختگان زیادی هم دارد. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه بامیه خانگی را به شما آموزش دهیم.

ایرنا زندگی: در ماه رمضان زولبیا و بامیه پای ثابت سفره‌های افطار است و عاشقان و دلباختگان زیادی هم دارد. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه بامیه خانگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بامیه؛ به استقبال ماه رمضان برویم

مواد لازم برای تهیه بامیه:

  • آرد: ۱ لیوان
  • آب: ۱ لیوان
  • تخم مرغ درشت: ۲ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت:

  • شکر: ۲ لیوان
  • آب: ۱ لیوان
  • گلاب: ۱/۲ لیوان
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بامیه؛ به استقبال ماه رمضان برویم

طرز تهیه بامیه؛ به استقبال ماه رمضان برویم

طرز تهیه:

۱. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود؛ سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید (در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

۲. آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

۳. حدود ۱۰ دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ‌ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

۴. داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بامیه‌ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. این مرحله حدود ۲۰-۳۰ دقیقه طول می‌کشد. پس باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید.

۵. قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه‌ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف‌تر و قشنگ‌تری پیدا می‌کند. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیافتد و کمی خنک شود.

۶. آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود. سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند (حدود ۳ دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است).

طرز تهیه بامیه؛ به استقبال ماه رمضان برویم

فوت و فن‌ها:

  • در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.
  • موقعی که خمیر را داخل روغن می‌ریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمی‌کند و ترد نمی‌شود.
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
08:12 - 1400/01/26
نمیدانم چرا ولی بازاری خوشمزه تره خونگی خوب نمیشه
United Arab Emirates
15:47 - 1400/01/26
از بیرون بخرید به زحمتش نمی ارزه
Iran, Islamic Republic of
21:47 - 1400/01/26
کسی تاحالادرست کرده بااین دستور؟
Iran, Islamic Republic of
00:30 - 1400/01/28
بامیه ... میخوام
پاسخ ها
فرید
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
بفرما
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج