طرز تهیه کیک کشمشی خانگی در فر و قابلمه
۱۱۲۰۵۴۴
۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
۱۳ 
کیک کشمشی نرم و پف پفی یکی از کیک‌های نوستالژیک دوران کودکی اکثر ما و خوراکی زنگ تفریح در مدرسه بود. طرز تهیه کیک کشمشی ساده و گردویی در فر یا در قابلمه به صورت خانگی همگی از قدیم مرسوم بوده‌اند.

کوروش‌مگ: کیک کشمشی نرم و پف پفی یکی از کیک‌های نوستالژیک دوران کودکی اکثر ما و خوراکی زنگ تفریح در مدرسه بود. طرز تهیه کیک کشمشی ساده و گردویی در فر یا در قابلمه به صورت خانگی همگی از قدیم مرسوم بوده‌اند.

طرز تهیه کیک کشمشی خانگی در فر و در قابلمه

اما چگونه می‌توانیم خودمان این کیک خوشمزه را درست کنیم تا از سلامت آن مطمئن باشیم؟ طرز تهیه کیک کشمشی خوش طعم و عطر در فر و طرز تهیه کیک کشمشی بدون فر در قابلمه را در این مطلب بخوانید:

کیک کشمشی در فر

مواد لازم

  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • آرد: ۲ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کشمش پلویی: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شیر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • روغن مایع: ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر:‌۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله اول: برای درست کردن این کیک اسفنجی خوشمزه ابتدا کشمش‌ها را در ظرفی بریزید و بگذارید خیس بخورد. پس از گذشت ۱ ساعت، کشمش‌ها را آب بکشید. ۲ قاشق آرد را الک کنید و پس از خشک‌شدن کشمش‌ها، آرد را با کشمش مخلوط کنید.

مرحله دوم: تخم‌مرغ‌ها را بیرون می‌گذاریم تا به دمای محیط برسد. سپس، زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده‌ها را در ظرفی دیگر هم بزنید. سپس نیمی از شکر را به زرده‌ها اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا دانه‌های شکر با زرده ترکیب شوند. بهتر است با همزن برقی در دور متوسط این کار را انجام دهید. پس از ترکیب شدن مواد، وانیل را اضافه کنید. سپس بیشتر از دفعه پیش هم بزنید تا مواد کش‌دار شود.

طرز تهیه کیک کشمشی خانگی در فر و در قابلمه

مرحله سوم: پس از غلیظ شدن مواد، شیر و روغن را اضافه کنید. بهتر است شیر ولرم باشد. بعد از کمی هم زدن مواد، در ظرفی دیگر بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و مواد را الک کنید. ۳ بار باید آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. سپس به تدریج، مواد الک شده را به ظرف قبلی اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن، هم بزنید.

مرحله چهارم: سپس سفیده‌ها را در ظرفی دیگر، هم بزنید و نیمه دیگر شکر را به آن اضافه کنید. باید سفیده و شکر را انقدر هم بزنید که پف کند. سپس این مواد را به مواد اصلی اضافه کنید و کمی به صورت دورانی هم بزنید. سپس کشمش‌ها را در مواد کیک بریزید؛ ولی زیاد هم نزنید.

مرحله پنجم: مایه کیک را در قالب چرب شده مورد نظر بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. پس از گذشت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه، کیک شما آماده است.


کیک کشمشی در قابلمه

مواد لازم

  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شیر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • روغن مایع: ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آرد: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • کشمش: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

مرحله اول: ابتدا تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید و حداقل ۵ دقیقه خوب هم بزنید. سپس شیر ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و در حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. سپس مثل دستور قبلی، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و ۳ بار الک کنید. مواد الک شده را به تدریج به ظرف قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله دوم: در قالب مورد نظر، مواد را بریزید. سپس کشمش را روی خمیر بپاشید. می‌توانید برای خوش‌طعم و خوشمزه‌شدن، کیک کشمشی و گردویی داشته باشید، پس تکه‌ها گردو را نیز روی مواد بریزید. سپس قالب را در قابلمه‌ای بزرگ قرار دهید و به مقدار خیلی کم، کف قابلمه آب بریزید.

مرحله سوم: در قابلمه را ببندید و اجازه دهید کیک بپزد. شعله گاز را کم کنید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کیک مغز پخت شود. می‌توانید برای اطمینان از مغرپخت شدن کیک، از دم‌کنی استفاده کنید.

البته برای این دستور، می‌توانید بدون قالب عمل کنید. یعنی در قابلمه نچسب مورد نظر، کمی روغن بریزید و مواد را در آن بریزید و روی قابلمه دم‌کنی بگذارید تا کیک خوب بپزد. نوش جان!

طرز تهیه کیک کشمشی خانگی در فر و در قابلمه


نکاتی درباره طرز تهیه کیک کشمشی

*می توانید در کیک کشمشی کمی مغز گردو خورد شده هم بریزید تا مزه کیک‌تان خوشمزه‌تر شود.

*برای اینکه کشمش‌ها به ته قالب نچسبند، قبل از مصرف کشمش کمی آن را نم دار کنید و بعد در آرد بغلطانید سپس در کیک خود استفاده کنید.

* مدت زمان پخت کیک کشمشی حدود ۴۰-۵۰ دقیقه است.

*برای پخت کیک کشمشی از هر نوع قالب‌هایی می‌توانید استفاده کنید، اما برای اینکه شکل و ظاهر قدیمی کیک کشمشی را حفظ کند، ترجیحا از قالب مستطیل استفاده کنید.

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:50 - 1400/03/01
چیکار کنیم کشمش ها داخلش پراکنده بشن؟ آخه همه کشمش ها زیر مواد میمونن
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
همین که آرد می زنین به کشمش ها و بعد میریزین داخل خمیر باعث میشه ته نشین نشه
Iran, Islamic Republic of
16:03 - 1400/03/01
وای. عالی. حتما درست میکنم♡
Iran, Islamic Republic of
17:24 - 1400/03/01
ممنون ک اندازه هارو با لیوان فرانسوی دسته دار گفتين،آخه من وزنه ندارم ،بازم ممنون
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
کاش وزنشون رو هم کنارش می نوشت.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج