بِرِک‌فست برگر؛ صبحانه‌ای متفاوت برای دوست‌داران برگر
۱۱۲۶۷۰۶
۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶
۱۲ 
طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برک‌فست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.

باشگاه خبرنگاران: طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برک‌فست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید. در این مطلب روش تهیه برک‌فست برگر آموزش داده شده است.

برک‌فست برگر؛ صبحانه‌ای متفاوت برای دوست‌داران برگر

طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برک‌فست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.

یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل ۱۰-۹ کیلو شیر تازه گاو و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است که همراه با گوشت و تخم مرغ یک صبحانه سرشار از پروتئین و مقوی به حساب می‌آید.

مواد لازم

  • تخم مرغ: چهار عدد
  • نان مینی برگر: چهار عدد
  • بیکن گوساله: چهار اسلایس
  • پنیر خرد شده: ٢٠٠ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • سس خردل: دو قاشق سوپ‌خوری
  • سس مایونز: چهار قاشق سوپ‌خوری
  • سس فلفل تند: یک قاشق چای‌خوری
  • گوشت گوساله: چرخ کرده ٦٠٠ گرم
  • کاهو و گوجه فرنگی: مقداری برای سرو

برک‌فست برگر؛ صبحانه‌ای متفاوت برای دوست‌داران برگر

طرز تهیه

ابتدا پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه و پیاز ورز دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

سپس به شکل برگر فرم دهید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.

داخل یک کاسه سس مایونز، سس خردل و سس فلفل تند را با نیمی از پنیر بلوچیز مخلوط کنید.

به وسیله چاقو نان‌ها را از وسط برش بزنید و مقداری از سس را روی لایه زیرین نان بمالید. کاهو و گوجه فرنگی را خرد کرده و روی سس بچینید.

برک‌فست برگر؛ صبحانه‌ای متفاوت برای دوست‌داران برگر

صفحه گریل چدنی را به وسیله قلموی آشپزی به کمی روغن آغشته کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید.

برگر‌ها و بیکن‌ها را روی صفحه گریل قرار دهید و هر دو طرف آن را گریل کنید و منتظر بمانید تا برگر‌ها بپزند و بیکن‌ها کمی سرخ شوند.

سپس بر روی صفحه گریل چهار عدد تخم‌مرغ را بشکنید و به صورت جداگانه نیمرو کنید.

برگر‌ها را روی گوجه فرنگی‌ها بچینید. یک عدد نیمرو و یک اسلایس بیکن روی آن قرار دهید و مقداری پنیر روی هر ساندویچ بریزید. سپس لایه رویی نان را روی آن قرار داده و سرو کنید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
France
11:24 - 1400/03/22
برای صبحانه سنگین به نظر میاد. مخصوصا بلوچیز!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج