بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار
۱۱۳۱۴۳۲
۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۱
۵ 
ستنی‌ها از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان هستند و بزرگ و کوچک به آن علاقه دارند. بستنی کیم یکی از بستنی‌های پرطرفدار و شناخته شده است که میتوان در منزل آن را تهیه کرد.

اُکالا: ستنی‌ها از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان هستند و بزرگ و کوچک به آن علاقه دارند. بستنی کیم یکی از بستنی‌های پرطرفدار و شناخته شده است که میتوان در منزل آن را تهیه کرد. بستنی کیم را میتوان در انواع طعم‌های شکلاتی و میوه‌ای و … تهیه کرد. ما در اینجا بستنی کیم وانیلی با روکش شکلاتی را به شما آموزش می‌دهیم.

بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار

مواد لازم

  • شیر: ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱/۲ لیوان
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • وانیل‏: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • شکلات کاکائویی: ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع یاکره: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شیر و شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی اجاق بذارید وهم بزنید.

مواد که مثل فرنی خودشو گرفت خامه رو اضافه کنید و باز هم برنید و در آخر کار وانیل بزنید حرارت رو خاموش کنید و منتظر باشید تا خنک بشود. قالب سلیکونی بستنی را روی میز بگذارید و چوب بستنی‌ها را در محلشان فیکس کنید.

بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار

از مواد بستنی داخل قالب بریزید و قالب را برای پنج تا شش ساعت، در فریزر قرار دهید.

حالا شکلات تخته‌ای را به روش بنماری آب کنید و یک قاشق روغن مایع را بریزید و هم بزنید (برای این کار روغن مایع یا کره اضافه می‌کنیم که شکلات روانتر بشه و لایه چسبیده به بستنی نازک شود و بعد در یک ظرف نازک با ارتفاع بلند مثل لیوان بریزید.

حالا بستنی‌ها را آرام از قالب جدا کنین واز قسمت چوبی بگیرید و سر بستنی رو داخل شکلات تو لیوان فرو کنید تا نصفه به شکلات آغشته بشود.

چون بستنی یخ زده، شکلات سریع روی آن می‌بندد و راحت میتوانید در یک ظرف پلاستیکی در دار یا نایلون فریزر دوباره بذارید فریزر تا زمان مصرف. این بستنی راحت آماده می‌شود و بسیار خوشمزه است. درست کنید و لذت ببرید.


نکات مهم

از هر رنگ و نوع شکلاتی میتوانید برای کاور استفاده کنید.

بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار

نیازی به قالب سلیکونی نیست در قالب‌های آلاسکا و لیوان‌های یکبار مصرف هم میتوانید درست کنید.

بجای نشاسته ذرت از نشاسته گل میتوانید استفاده کنید و به جای خامه صبحانه، از خامه قنادی و اگر از خامه قنادی استفاده کردید حتما از مقدار شکر کم کنید.

می‌توانید در موادتان کمی پودر کاکائو یا نسکافه بریزید و بستنی کاکائویی و یا نسکافه‌ای آماده کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج