۱۵ محصول غذایی بدون تاریخ انقضا
۱۱۳۱۷۸۶
۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱
۱۴ 
کارشناسان توصیه می‌کنند سوسیس و کالباس باید قبل از تاریخ انقضا منجمد شود. همچنین می‌توانید پنیر‌ها را فریز کنید، اما ساختار آن‌ها از یخ زدن تغییر می‌کند و خشک می‌شوند. در مورد میوه‌ها و سبزیجات نیز همین طور است.

اسپوتنیک: کارشناسان توصیه می کنند سوسیس و کالباس باید قبل از تاریخ انقضا منجمد شود. همچنین می توانید پنیرها را فریز کنید ، اما ساختار آنها از یخ زدن تغییر می کند و خشک می شوند. در مورد میوه ها و سبزیجات نیز همین طور است.

سازمان مصرف کننده اسپانیا در مقاله ای اعلام نموده است که پس از گذشتن تاریخ انقضا چه محصولاتی را می توان خورد.

کارشناسان نیاز به تمایز بین حداقل ماندگاری و دوره مصرف یک ماده خوراکی را یادآوری کردند. اگر تاریخ حداقل ماندگاری بگذرد نشان می دهد که این محصول کیفیت ارگانولپتیک خود را از دست داده است ، اما هنوز هم می توان آن را با خیال راحت خورد. کارشناسان تأکید می کنند که دوره مصرف برای محصولات فاسدشدنی مانند گوشت خام ، مرغ و ماهی مشخص شده و باید کاملاً دنبال شود.

طبق اعلام سازمان مصرف کنندگان اسپانیا، غذاهای زیر را می توان بعد از تاریخ انقضا خورد:

1 - ماست 2- نان تست؛ - 3میوه های خشک؛ 4 - سوسیس خشک؛ 5 - پنیر خشک، 6 - گوجه فرنگی کنسرو شده؛ 7- ماکارونی، 8 - بیسکوویت ترد، 9 - برنج؛ 10 – حبوبات، 11 - نوشیدنی های خنک – 12 - بیسکویت؛ 13 - الکل، 14 - مربا؛ 15 - سوپ فوری

اگر نان و محصولات پخته شده شروع به خشک شدن کردند، سازمان مصرف کننده توصیه می کند از آنها برای تهیه پودینگ، نان تست فرانسوی، تیرامیسو، خرده نان، سوپ سیر استفاده کنید.

کارشناسان توصیه می کنند سوسیس و کالباس باید قبل از تاریخ انقضا منجمد شود. همچنین می توانید پنیرها را فریز کنید ، اما ساختار آنها از یخ زدن تغییر می کند و خشک می شوند. در مورد میوه ها و سبزیجات نیز همین طور است.

کارشناسان می گویند، اگر سبزیجات و میوه های تازه شروع به پوسیدگی یا کپک زدن کنند، پس از از بین بردن ناحیه آسیب دیده می توان آنها را خورد. با این حال، متخصصان توصیه می کنند این کار را با احتیاط انجام دهید، زیرا کپک می تواند در مواد غذایی نفوذ کرده و مواد سمی آزاد کند که می تواند باعث سرطان و تغییرات ژنتیکی شود.

در مورد گوشت و ماهی تازه، کارشناسان توصیه می کنند که محصول را فریز کنید یا آن را بپزید. علاوه بر این، متخصصان تأكید می كنند كه می توانید یك روز بعد این غذاها را بخورید ، اگر قبل از آن، حرارت طولانی مدت ببینند تا از شر عوامل بیماری زای احتمالی خلاص شوید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:05 - 1400/04/07
چند تا از اینها چی هست ..مگه میشه خورد اونها را......!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج