حال و هوای کافه در خانه؛ کاپوچینو
۱۱۴۱۵۲۰
۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۳
۱ 
این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌ دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید.

برترین‌ها: این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید و با ایجاد یک گوشه دنج و آرام با سلیقه و خواسته خانواده، وقت‌گذرانی در خانه را به یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های دنیا تبدیل کنید.

حال و هوای کافه در خانه؛ کاپوچینو

اگر عاشق قهوه و هر نوع نوشیدنی هستید به احتمال زیاد عاشق کافه هم هستید، در این سری از مطالب آشپزی سعی می‌کنیم طرز تهیه کلیه دسر‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه‌ای که در کافی شاپ‌ها سرو می‌شود را به شما آموزش دهیم تا شما بتوانید در منزل یا محل کارتان مانند یک باریستا این دسر‌ها و نوشیدنی‌ها را تهیه کنید.

منو کافی‌شاپ‌ها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع نوشیدنی، آن هم با اسم‌های عجیب. در اغلب موارد هم نتیجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نیست. در این مطلب روش تهیه خانگی کاپوچینو آموزش داده شده است.

کاپوچینو یک نوشیدنی گرم ایتالیایی است که بر پایه اسپرسو تهیه می‌شود. برای کسانی که دوست دار قهوه هستند همیشه نام ایتالیا یک مفهوم خاص به همراه دارد؛ کشور “مهد نوشیدنی‌های قهوه” که حتی نام نوشیدنی هایش بسیار جذاب است.

طرز تهیه کاپوچینو در جا‌های مختلف جهان متفاوت است. ایتالیایی‌ها آن را با دبل اسپرسو و فوم شیر تهیه می‌کنند، اما این تنها طرز تهیه این نوشیدنی نمی‌باشد و روش‌های مختلف دیگری وجود دارد که یکی از این موارد کاپوچینوی‌تر می‌باشد که در آن مقدار شیر بیشتر از فوم یا کف می‌باشد که فوم نوشیدنی بیشتر از شیر آن می‌باشد.

در حالی که اگر در آماده کردن این نوشیدنی شیر اضافه نکنیم و روی قهوه فقط فوم شیر باشد در اصطلاح به آن کاپوچینوی خشک گفته می‌شود.

بعد از این توضیحات کلی سوالی که پیش می‌آید این می‌باشد که اگر هوس این نوشیدنی خوشمزه را کرده باشیم و در خانه اسپرسو ساز نداشته باشیم آن وقت چی؟

طرز تهیه کاپوچینو در خانه به دو روش

کار را با خریدن قهوه مرغوب شروع کنید. بهتر است دانه‌های قهوه را خودتان در خانه آسیاب کنید تا عطر تازگی آن‌ها حفظ شود. قهوه عربیکا برای تهیه کاپوچینو بهتر است، چون تلخی کمتر و طعم چرب و شیرین‌تری دارد.

حال و هوای کافه در خانه؛ کاپوچینو

مواد لازم

شیر پر چرب: ۲۰۰ میلی لیتر

شکر: ۱/۲ قاشق چایخوری

قهوه یا اسپرسو دم کرده برای هر فنجان: ۱/۳ فنجان

روش اول

بعد از خرید قهوه خوب، در مرحله بعد قهوه را به روش معمولی دم کنید. می‌توانید برای اینکار از فرنچ پرس یا قهوه‌جوش قطره‌ای یا هر روش دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

نکته مهم این است که قهوه باید غلیظ باشد. اگر جز افرادی می‌باشید که روش تهیه قهوه غلیظ را نمی‌دانید باید گفت برای رسیدن به این حالت تنها کافیست به ازای هر لیوان کاپوچینویی که قصد تهیه کردن آن را دارید از ۲ قاشق مربا خوری پودر قهوه استفاده کنید.

تا وقتی قهوه دم می‌کشد، شیر را گرم کنید. از هر نوع شیری که بخواهید می‌توانید استفاده کنید، اما طبیعتاً شیر پرچرب خوشمزه‌تر است. در ادامه شیر را قبل از رسیدن به نقطه جوش از روی حرارت بردارید و با همزن بزنید. حدودا دو دقیقه بزنید تا کاملا کف کند.

اگر همزن برقی در دسترس‌تان نیست می‌توانید شیر را داخل یک ظرف در بسته بریزید و تکان بدهید. ظرف باید فضای خالی داشته باشد تا شیر کف کند، البته فراموش نکنید در این حالت زمان هم زدن و تکان دادن بیشتر می‌شود.

فنجان پهن و بزرگ انتخاب کنید و کمتر از نصف آن را با قهوه‌ای که از قبل دم کرده بودید، پر کنید. بعد خیلی آرام شیر هم‌زده را داخل فنجان بریزید. در صورت لزوم می‌توانید از قاشق استفاده کنید و سرعت انتقال شیر به فنجان را کاهش دهید تا شیر با قهوه خیلی مخلوط نشود.

می‌توانید کف شیر روی فنجان را با دارچین، پودر شکلات یا پودر قهوه، کاپوچینو خود را تزئین کنید.

روش دوم

این روش که به نوعی روش تقلبی تهیه کاپوچینو به حساب می‌آید مخصوص کسانی می‌باشد که نمی‌خواهند برای تهیه این نوشیدنی زحمت بکشند! برای اینکار کافیست:

یک فنجان آب، نصف فنجان شیر، یک قاشق قهوه و دو قاشق شکر را داخل قهوه‌جوش بریزید و روی گاز بگذارید. به محض این که جوش آمد مخلوط را از روی گاز بردارید و حدود سه دقیقه با همزن بزنید. بعد مخلوط را طوری داخل فنجان بریزید که کف روی ظرف قرار بگیرد.

شاید این روش خیلی روش حرفه‌ای و مناسبی نباشد، اما به طور قطع بهتر از روش تهیه کاپوچینو آماده می‌باشد که با ریختن پودر‌های آماده درون یک لیوان آب جوش بدست می‌آید.

حال و هوای کافه در خانه؛ کاپوچینو

طرز خوردن کاپوچینو

لازم است بدانید که نوشیدن کاپوچینو در ایتالیا مخصوص صبح است. البته ما می‌توانیم هر وقت خواستیم آن را در خانه تهیه کنیم و بنوشیم، ولی زمان سرو اصلی برای صبح‌ها می‌باشد.

معمولا مردم مقداری از کف شیر روی کاپوچینو را با قاشق میل می‌کنند و بعد در صورت تمایل شکر اضافه می‌کنند و بقیه قهوه را می‌نوشند. اگر این کار را نکنید ممکن است صورت‌تان کفی شود!

در ضمن بهتر است بدانید، اگر قبل از نوشیدن این قهوه، کف شیر را با قاشق نخورید، قهوه از زیر آن رد می‌شود و آخر کار شما می‌مانید و یک فنجان پر از کف!

یادتان باشد درسته طرز تهیه کاپوچینو در خانه و بدون دستگاه را با هم بررسی کردیم، اما لازم نیست خیلی به روش‌ها و دستورالعمل‌ها پایبند باشید و برای این نوشیدنی کافیست تنها اصول ابتدایی را یاد بگیرید.

بعد می‌توانید با آزمون و خطا دستور تهیه کاپوچینوی محبوب خودتان را پیدا کنید. مثلا ما استفاده از چاشنی‌هایی مثل دارچین، هل، جوز هندی و … را امتحان کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که طعم وانیل را با قهوه ترجیح می‌دهیم.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج