قاطی‌پلو خوشمزه و مخصوص، به روش رستورانی
۱۱۴۸۱۳۹
۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۹
۱ 
قاطی پلو یکی از انواع غذا‌های خوشمزه ایرانی است که با مواد غذایی بسیار متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

چی‌شی: قاطی پلو یکی از انواع غذا‌های خوشمزه ایرانی است که با مواد غذایی بسیار متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

قاطی‌پلو خوشمزه و مخصوص، به روش رستورانی

با این مقدار مواد لازم برای می توانید برای دو نفر این غذای لذیذ را تهیه فرمایید.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد بزرگ

هویج: ۱ عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد فلفل

زعفران: ۲ قاشق غذاخوری دم کرده

شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه

برای تهیه قاطی پلو مجلسی ابتدا هویج را به صورت خلالی خرد می‌کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا هویج‌ها به خوبی سرخ شوند، سپس هویج‌ها سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

قاطی‌پلو خوشمزه و مخصوص، به روش رستورانی

سپس پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. پیاز را به خوبی تفت می‌دهیم تا سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد.

حالا فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای نرم شد، هویج‌های سرخ شده را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

بعد از آن زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک و نصف استکان آب اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا مواد یکدست شوند، سپس درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم گوشت به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم بپزد.

در حین پخت گوشت چرخ کرده بهتر است هر چند دقیقه یک بار مواد را کمی هم بنزیم تا نسوزند. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد.

قاطی‌پلو خوشمزه و مخصوص، به روش رستورانی

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می‌کنیم. در ادامه برنج را که از قبل با آب ولرم و کمی نمک خیسانده ایم به آب جوش اضافه می‌کنیم.

برای پخت اولیه برنج حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز است، پس از گذشت این زمان وقتی که دانه‌های برنج کاملا نرم شدند و مغزشان سفت بود، برنج را آبکشی می‌کنیم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

پس از اینکه روغن داغ شد، به سلیقه خود برای ته دیگ از نان لواش یا سیب زمینی اسلایس شده استفاده می‌کنیم. حالا روی ته دیگ را با برنج می‌پوشانیم، سپس مقداری شوید خشک را به صورت پخش روی برنج می‌ریزیم.

به همین ترتیب برنج و شوید خشک را به صورت لایه‌ای داخل قابلمه می‌ریزیم. لایه آخر را با برنج می‌پوشانیم و درب قابلمه را می‌گذاریم، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج دم بکشد.

برای دم کشیدن برنج حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است. پس از اینکه برنج آماده شد آنرا داخل دیس می‌ریزیم، سپس مخلوط گوشت چرخ کرده و هویج را نیز به سلیقه خود روی برنج می‌ریزیم یا با هم قاطی کرده و سرو می‌کنیم.

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج