طرز تهیه بورانی بادمجان
۱۲۵۱۴۹
۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۸
۲۶ 
نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود . پس از سرخ شدن ، بادمجان در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود
آشپزی:

طرز تهیه بورانی بادمجان

  •     غذای: ایرانی    
  •     گروه: تمامی فصول, رژیمی, مهمانی, پیش غذاها    
  •     سطح مهارت: آسان   
  •     مقدار: 6
  •     مناسب برای: 4-6
  •     زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  •     زمان پخت : 30 دقیقه
  •     مدت زمان آمادگی : 50 دقیقه


مواد لازم

  •     600 گرم بادمجان
  •     250 گرم گوجه فرنگی
  •     3 حبه سیر
  •     1 فنجان ماست
  •     4/1 تا 2/1 فنجان روغن
  •     نمک و فلفل به میزان لازم
  •     نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه:


1. بادمجان را برش داده و نمک می پاشیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم.

طرز تهیه بورانی بادمجان

2. نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود . پس از سرخ شدن ، بادمجان در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه بورانی بادمجان

3. در این زمان ، برش گوجه فرنگی را داخل میکسر ریخته یا رنده می کنیم و بعد سیر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

طرز تهیه بورانی بادمجان

4. در یک قابلمه مقداری روغن زیتون ریخته و بادمجانها را ته آن می چینیم و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم . با پشت قاشق یا گوشت کوب بادمجانها را کاملا له می کنیم .

طرز تهیه بورانی بادمجان

5. نصف فنجان آب گرم اضافه می کنیم و به مدت 25 الی 30 دقیقه می پداریم روی حرارت تا تمام آب آن تبخیر شود . مراقب باشید بادمجانها ته نگیرد مرتب هم بزنید.

طرز تهیه بورانی بادمجان

6. در نهایت ماست را به بادمجان و گوجه فرنگی اضافه کرده و خوب به هم بزنید میزان نمک و فلفل آن را بچشید و گرم همراه نان لواش یا چیپس چیتا سرو نمایید نوش جان

طرز تهیه بورانی بادمجان
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:19 - 1393/04/31
بهتره که بادمجان ها را کبابی کنید و از گوجه فرنگی هم استفاده نکنید اینطوری طعم بسیار بهتری داره
پاسخ ها
طناز
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۱
کاملاااااااااااااااااا .... موافقم، به شرطی که با سیر خام فراووون و نعناء خشک و ماست چکیده کاملا مخلوط بشه.....
Iran, Islamic Republic of
00:30 - 1393/05/01
من شمالی ام و همیشه این غذا رو درست می کنم بدون گوجه فرنگی و با بادمجان کبابی و طبق نظر طناز با سیر خام و نعنا و پونه خشک عالی میشه.
Iran, Islamic Republic of
13:54 - 1393/11/29
من هم بانظراتون موافقم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج