كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري
۱۴۰۶۷۳
۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۴
۱۳ 
يك قاشق از روغن زيتون را در تابه بزرگي ريخته، روي گاز حرارت مي‌دهيم. سپس كوفته‌ريزه‌ها را داخل روغن ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا همه سطح كوفته‌ها يكسان سرخ شده و به رنگ قهوه‌اي درآيد.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز:

كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري

مواد لازم براي4 نفر:

  • روغن زيتون بكر و بودار: 2قاشق‌سوپ‌خوري
  • گوشت چرخ‌كرده بره: 450 گرم ( به‌صورت كوفته‌ريزه)
  • پياز: 4 عدد، كاملا خردشده
  • سير: 4 بوته، كاملا خردشده
  • برگ رزماري: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده به علاوه مقداري برگ سالم براي تزئين غذا
  • گوجه‌فرنگي: 800 گرم، ساطوري شده
  • ماكاروني: 400 گرم، پخته‌شده

روش تهیه:

1. يك قاشق از روغن زيتون را در تابه بزرگي ريخته، روي گاز حرارت مي‌دهيم. سپس كوفته‌ريزه‌ها را داخل روغن ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا همه سطح كوفته‌ها يكسان سرخ شده و به رنگ قهوه‌اي درآيد. حالا كوفته‌ها را از تابه خارج كنيد.

2. پيازها را در باقيمانده روغن بين 10 تا 15 دقيقه سرخ‌كرده تا كاملا نرم شوند و مقداري نمك به آن اضافه كنيد. حالا سير و رزماري را به مخلوط اضافه كرده و براي 2 دقيقه بپزيد.

3. گوجه‌فرنگي‌ها را درون تابه ريخته و دوباره كوفته‌ريزه‌ها را داخل آن برگردانيد. بگذاريد 10 دقيقه سس با حرارت كم بجوشد تا كمي غليظ شده و كوفته‌ها هم كاملا بپزند. حالا كمي ادويه دلخواه را به آن بيفزاييد. غذا حاضر است! آن‌را در ظرف مناسبي گذاشته و رويش را با برگ‌هاي رزماري تزئين كنيد و همراه با ماكاروني سر ميز ببريد. نوش‌جان!
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج