مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید
۱۵۹۳۴۸
۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹
۱۹ 
اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
چاشنیک:

مواد لازم:

مناسب برای 5 نفر

  • خرما بدون هسته : یک پیمانه
  • گردو : یک پیمانه
  • پودر نارگیل : یک پیمانه
  • گلاب : 3 قاشق غذاخوری
  • شکلات : 50 گرم
  • بیسکوییت : یک بسته

کاکائو خرمایی

مهمانی‌های خود را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید


دستور پخت:

1. بیسکوییت‌ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.

2. شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌ و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.

3. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نکته

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از کنجد استفاده کنید.

2. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:08 - 1393/09/18
پس خرماش چی شد در دستور درست کرذن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج