سوپ پنیر و ماءالشعیر
۱۶۸۵۸۵
۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۹
۱۳ 
این سوپ برای اینکه حسابی جا بیفتد و غلیظ شود، بهتر است در آرام‌پز پخته شود. مواد تشکیل دهنده آن نیز چند نوع پنیر و ماءالشعیر است.
 
 
 
 
برترین ها: این سوپ برای اینکه حسابی جا بیفتد و غلیظ شود، بهتر است در آرام‌پز پخته شود. مواد تشکیل دهنده آن نیز چند نوع پنیر و ماءالشعیر است.

سوپ پنیر و ماءالشعیر

•    تعداد: 10 نفر
•    زمان تهیه: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

1.5 پیمانه پنیر رنده شده چدار
1 ¼ پیمانه پنیر چدار سفید رنده شده
¼ پیمانه کره
نصف پیمانه پیاز خرد شده
نصف پیمانه هویج خرد شده
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
نصف پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری پودر خردل
5 پیمانه آب مرغ
1.5 پیمانه ماءالشعیر کلاسیک
یک پیمانه خامه هم‌زده
1.5 پیمانه سیب‌زمینی سرخ شده
1.5 پیمانه گل‌چه‌های بروکلی
10 ورق ژامبون خرد شده
1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
نصف قاشق چایخوری سس فلفل
نصف قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی با سیر و ادویه

طرز تهیه

1.    پنیرها را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله، در یک قابلمه، کره را روی حرارت ملایم گرم کنید تا آب شوند. نصف پیمانه پیاز، هویج، پیازچه و سیر را اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و سبک شوند.

2.    آرد و پودر خردل را اضافه کنید و هم بزنید. آب مرغ را یکجا اضافه کنید. آن را هم بزنید تا بجوشد. ماءالشعیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس سیب‌زمینی و بروکلی را بیفزایید. بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و بدون در بگذارید 5 دقیقه روی حرارت نیم‌جوش شود.

3.    پنیر چدار معمولی و سفید را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا پنیرها آب شوند. ژامبون، پنیر پارمسان، سس فلفل و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

4.    سوپ را درون آرام‌پز بریزید و به مدت 3 ساعت بگذارید بپزد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج