ماهي ترد فري
۱۶۹۲
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۶
۱۱ 
(سريع ـ كم‌چرب‌ 30 دقيقه)




مواد لازم :

  • قطعات ماهي شير يا فيله‌ماهي به ضخامت يك تا يك‌ونيم سانت: 500 گرم
  • شويد خشك: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • شير: يك چهارم فنجان
  • فلفل سياه: كمي
  • آرد سفيد: يك سوم فنجان
  • كره آب شده: 2 قاشق غذاخوري
  • نرمه نان سفيد خشك: يك سوم فنجان
  • پنير پارمسان رنده شده: يك‌چهارم فنجان



روش تهیه :

ماهي‌ها را بشوييد، خردكنيد و روي دستمالي خشك كنيد. شير را در بشقابي بريزيد. آرد را در بشقاب ديگري بريزيد و در بشقابي ديگر نرمه نان، پنير، شويد و فلفل را مخلوط كنيد. سپس كره را اضافه كرده و به هم بزنيد، ماهي‌ها را در شير بزنيد سپس به آرد آغشته كنيد. دوباره در شير بزنيد و در مخلوط نان زير و رو كنيد و در سيني فر چرب شده‌اي بچينيد. سپس با حرارت 450 درجه فارنهایت 4 تا 6 دقيقه در فر بگذاريد تا ترد و پخته شوند ،چنگال به راحتي در گوشت ماهي فرو رود و بتواند ماهي را خرد كند.

باز نشر اختصاصی: Bartarinha.ir


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج