قهوه‌هايي متفاوت براي ذائقه‌هايي متفاوت
۱۹۶۱۷
۱۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰
۱۵ 
نوشيدني‌هاي گرم از 4 نقطه جهان
شير، شكر و خامه؛ اينها همراهان خوشمزه‌كننده قهوه‌هاي مختلف شما هستند
برترین مجله اینترنتی ایران
برترین ها: موقعي كه اطلاعات كافي درباره قهوه و كاكائو داريد و همه انواع آن نيز براي‌تان قابل دسترس است، خيلي راحت مي‌توانيد لذيذترين نوشيدني‌ها را براي خود و اطرافيان‌تان تهيه كنيد. با كم‌ و زياد كردن مقدار قهوه، شير، آب و خامه مي‌توانيد انواع قهوه را داشته باشيد و اين‌كار را با رعايت اصول و شناخت مواد‌غذايي به يك تفريح لذت‌بخش براي خود تبديل كنيد. قهوه‌هايي كه در ملل مختلف رايج هستند مانند قهوه ترك، بوسنيايي، قهوه تاي يا تايلندي، كوبايي، بنا بر ذائقه مردم آن منطقه تهيه شده و با آداب آن مردم نوشيده مي‌شوند. به‌طور مثال مردم آمريكاي لاتين، مراسم صبحانه‌شان را بسيار جدي مي‌گيرند و اهميت آن فقط مصرف كافئين صبحگاهي نيست بلكه يك رخداد اجتماعي است كه در آن دوستان و آشنايان گرد هم مي‌آيند تا يكديگر را ملاقات كنند و اخبار را به اطلاع يكديگر برسانند. شما نيز مي‌توانيد با ذوق و سليقه، قهوه ابتكاري براي خود تهيه كنيد.





قهوه كوبايي Cuban Coffee
  • قهوه اسپرسو آسياب‌شده: 8 گرم
  • شكر: 2 تا 3 قاشق چاي‌خوري
  • فنجان قهوه‌خوري متوسط
نوشيدني قهوه خود را به هر روشي كه براي‌تان مطلوب است تهيه كنيد (كه مي‌توان به كمك دستگاه اسپرسوي خانگي يا قوري اسپرسو باشد يا پودر آماده اسپرسو). داخل فنجان 2تا3 قاشق شكر بريزيد و آن را تا نصف از قهوه اسپرسو پر كنيد و خوب هم بزنيد تا نوشيدني شيريني به‌دست آوريد.





قهوه برو Breve coffee

گاهي اوقات دوست داريم قهوه خود را با شير و خامه سرو كنيم. خب، امتحان كردن اين قهوه خالي از لطف نيست چون قهوه برو از مخلوط قهوه، شير و خامه تهيه مي‌شود.
  • قهوه اسپرسو آسياب‌شده: 8 گرم
  • شير سرد: يك‌سوم فنجان
  • خامه زده‌شده يا گل خامه
  • فنجان بزرگ قهوه‌خوري
شير را درون شيرجوش ريخته و روي حرارت داغ كنيد. يك‌سوم فنجان نوشيدني قهوه تهيه كنيد و شير را روي آن بريزيد و تا دوسوم فنجان پر كنيد. مابقي فنجان را با خامه پر كرده و روي آن را با دارچين يا پودر قهوه تزئين كنيد.





كارامل ماكياتو  Caramel Macchiato

نوشيدني‌هاي كمي مزه بهتري را نسبت به كارامل ماكياتو دارند. اين نوشيدني براي نخستين بار در سال 1987 توسط «پل اونيا» در كنكورد معرفي شد. طعم‌هاي ديگر اين نوشيدني نيز با استفاده از طعم دهنده‌هاي متفاوت به‌دست مي‌آيند.
  • قهوه اسپرسو آسياب‌شده: 8 گرم
  • شير سرد: يك‌سوم فنجان
  • شربت كارامل: 4-3 قاشق غذاخوري
  • خامه زده‌شده يا گل خامه
  • شيرجوش
  • فنجان قهوه‌خوري بزرگ
شير را درون شيرجوش و روي حرارت داغ كنيد، فنجان را تا نصف از شير پر كنيد و شربت كارامل را به آن اضافه كنيد اما هم نزنيد. نوشيدني قهوه اسپرسو را نيز تهيه كنيد و به‌آرامي و از وسط فنجان به آن اضافه كنيد و در آخر روي نوشيدني را از خامه پر كنيد. بهتر است فنجان بلوري انتخاب كنيد تا رنگ‌بندي نوشيدني خود را ببينيد.





قهوه هاوايي Hawaiian coffee

اين نوشيدني از مخلوط قهوه و شير نارگيل به‌دست مي‌آيد.
  • قهوه اسپرسو آسياب‌شده: 8 گرم
  • شير سرد: يك‌سوم فنجان
  • شير نارگيل: 5-4 قاشق غذاخوري
شير و شيرنارگيل را درون شيرجوش مخلوط كرده و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. قهوه اسپرسو را تهيه كنيد و فنجان را تا نصف از آن پر كنيد و شير نارگيل را همراه كف روي آن ريخته و همراه بيسكويت نارگيلي سرو كنيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج