سوپ مدرن؛ سوپ آرتیشو و تره
۲۰۳۷۵۷
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۵
۲۲ 
ابتدا مرغ را ریز خرد كرده و با پیاز كه آن را به چند قسمت تقسیم كرده‌ایم داخل قابلمه با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمك و كمی زعفران اضافه می‌كنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا بپزند.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

سوپ آرتیشو و تره

مواد لازم:


  •    خامه صبحانه: 100 گرم
  •    سینه مرغ: 200 گرم
  •    پیاز: یك عدد
  •    تره: یك دسته كوچك
  •    نمك: به میزان دلخواه
  •    شیر: یك لیوان
  •    آب: سه لیوان
  •    برنج: 150 گرم
  •    كنسرو آرتیشو: یك قوطی
  •    روغن زیتون: مقداری
  •   زعفران: مقداری
  •   لیموترش تازه: یک عدد

روش تهیه:

1. ابتدا مرغ را ریز خرد كرده و با پیاز كه آن را به چند قسمت تقسیم كرده‌ایم داخل قابلمه با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمك و كمی زعفران اضافه می‌كنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا بپزند. در اواخر پخت مثلا نیم‌ساعت بعد، آرتیشو را اضافه كرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند.

2. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میكس می‌كنیم و تره ریز شده و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و 15دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم. در نهایت خامه را به سوپ اضافه می‌كنیم و وقتی كه گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو می‌كنیم. این سوپ با آب لیموترش تازه سرو می‌شود.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج