از این دسر نمیشه گذشت!
۲۶۵۲۱۳
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
۱۶۸۴ 
موس شکلات تلخ و بستنی
با اینکه هوا کاملا رو به سردی رفته است و فصل سرما فرا رسیده، اما باز هم عده ای دست از خوردن بستنی بر نمیدارند. برای آنها که دلشان برای بستنی می رود، دسری با خامه و شکلات تلخ و بستنی داریم.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: با اینکه هوا کاملا رو به سردی رفته است و فصل سرما فرا رسیده، اما باز هم عده ای دست از خوردن بستنی بر نمیدارند. برای آنها که دلشان برای بستنی می رود، دسری با خامه و شکلات تلخ و بستنی داریم.

موس شکلات تلخ و بستنی

مواد لازم:

  •    بستنی وانیلی: 200 گرم
  •     اسانس بادام: 1 قطره
  •     خامه صبحانه: 100 گرم
  •     شکلات تخته‌ای تلخ: 300 گرم
  •     پودربادام: 2 قاشق سوپخوری
  •     بیسکویت ویفر پودرشده: 2 قاشق سوپخوری
  •     سفیده تخم‌مرغ: 1 عدد
  •     ترافل‌های رنگی یا طلایی: به میزان لازم
  •     اسپری طلایی یا پودر قهوه: به میزان لازم

روش تهیه:

1. سفیده تخم‌مرغ را به همراه یک قطره اسانس با همزن بزنید تا پوک و سبک شود. شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا روان و سبک شود.

2. سپس بستنی وانیلی را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کرده، به آرامی با سفیده زده شده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. درنهایت بیسکویت ویفر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید.

3. درآخر مواد حاصله را درون قالب سیلیکونی موردنظر ریخته و به مدت 5 ساعت در فریزر بگذارید. سپس از قالب خارج کنید و درون گودی قالب را ترافل ریخته یا روی آن پودر قهوه یا اسپری طلایی خوراکی بپاشید.

نکته:

این دسر را درون فریزر نگهداری کنید یا بعد از خارج  کردن از قالب در یخچال بگذارید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج