سالاد مدیترانه‌ای
۲۷۹۰۶۹
۰۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
۱۲ 
سالاد مدیترانه ای از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت آن را برای شما آماده کردیم. این سالاد وعده اصلی به دلیل وجود پنیر فتا و لوبیا سفید پروتئین بالایی دارد.
وب سایت آشپز باشی: سالاد مدیترانه ای از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت آن را برای شما آماده کردیم. این سالاد وعده اصلی به دلیل وجود پنیر فتا و لوبیا سفید پروتئین بالایی دارد. می توانید به جای سرکه سفید از سرکه قرمز یا بالزامیک هم استفاده کنید.

سالاد مدیترانه ای

مواد لازم:

  •    250  گرم لوبیا سبز
  • ۲ عدد پرتقال
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • ۱۷۰ گرم پنیر فتا
  • ۷۰۰ گرم کاهو
  • ۱ عدد کوچک پیاز
  • ۴۵۰ گرم لوبیا سفید


طرزتهیه:

1.در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش، لوبیا سبزها را برای 4 تا 6 دقیقه تا ترد شوند ،بپزید. لوبیا سبزها را آبکشی نمایید و روی آنها آب سرد بریزید تا پخت آنها متوقف شود.

2. با چاقویی تیز سر و ته هر دو پرتقال را ببرید. آنها را پوست بگیرید (لایه سفید زیر پوست را هم بگیرید.) سپس آنها را نصف کرده و هر نیمه را حلقه حلقه کنید.

3.درکاسه ای، روغن زیتون و سرکه را با هم بزنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. به آنها پنیر فتا، پرتقال، کاهو، پیاز و لوبیا سفید و سبز را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمایید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج