گازپاچو، آب‌دوغ خیار اسپانیایی!
۲۹۴۵۳
۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۹
۷ 
رقیب اسپانیایی آب‌دوغ خیار كه تركیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و به‌عنوان یك وعده بهاری و تابستانی لذت‌بخش خواهد بود.
برترین مجله اینترنتی ایران


برترین ها: رقیب اسپانیایی آب‌دوغ خیار كه تركیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و به‌عنوان یك وعده بهاری و تابستانی لذت‌بخش خواهد بود.



مواد لازم برای 4 نفر:
  •   گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد
  •   خیار متوسط: 3 عدد
  •   پیاز كوچك: یك  عدد
  •   فلفل دلمه سبز: نصف یك عدد
  •   لیموترش ریز: 2 عدد
  •  پودر نان خشك: 2 قاشق غذاخوری
  •   روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  •   نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - بنا به سلیقه خود گوجه‌فرنگی، خیار،‌ پیاز و فلفل دلمه را ریز كرده یا در غذاساز پوره كنید.

2 - دو پیمانه آب را همراه آب‌لیموترش، پودر نان خشك و روغن زیتون اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

3 - سوپ را حداقل یك ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو كنید.

نکات:


1 - برای تهیه پودر نان خشك، نان یا مغز نان بیات را خشك كرده و خرد كنید.

2 - از نعناع ساطوری در سوپ استفاده كنید.

3 - به‌جای آب می‌توانید از آب گوجه‌فرنگی استفاده كنید.


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج