طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر
۳۲۵۰۸۴
۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱
۲۲ 
پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده‌ می‌‌کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد.
وب‌سایت سوران: پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده‌ می‌‌کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد. اما پخت پیتزا به دلیل نیاز داشتن به فر ممکن است برای همه ساده نباشد. در این بخش شیوه پخت این غذا روی اجاق گاز را به شما آموزش‌ می‌‌دهیم.

موادلازم:

  • آرد (برای خمیر) 3 پیمانه
  • ماست (برای خمیر) یک پیمانه
  • بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری
  • نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2عدد
  • روغن مایع (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم
  • رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری
  • پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط
  • سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه
  • فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم
  • کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم
  • قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم
  • پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر
طرز تهیه:

1- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.

2- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی‌متر کافی خواهد بود.

3- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.

نکته:

1- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.

2- به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.

3- در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم.

4- خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.
انتشار یافته: 109
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:11 - 1395/02/19
منظورتون از خمیر اب شود یعنی پنیر اب شود دیگه؟
پاسخ ها
مدیر پایگاه با سپاس؛ اصلاح شد.
Finland
18:58 - 1395/02/19
درست نوشته شده العبد چرا ایراد میگیری نوشته پنیر آب شود درست بخون
پاسخ ها
علی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
دلبندم
نوشته اصلاح شد
Iran, Islamic Republic of
15:52 - 1395/03/10
دستتون درد نکنه ، من درست کردم خوشمزه شد
Iran, Islamic Republic of
19:08 - 1395/06/07
این ها چیه میدین به خورد مردم
Iran, Islamic Republic of
00:02 - 1395/06/10
عااااااااااااااااالی بود مرررررسی
Iran, Islamic Republic of
11:03 - 1395/06/20
منظورتون از پیمانه چقدره؟ پیمانه اندازه های مختلف داره
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
منظور پیمانه شیرینی پزی هستش شما میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنین
Iran, Islamic Republic of
18:27 - 1395/06/24
دستتون درد نکنه.. خیلی عالی بود
Iran, Islamic Republic of
12:06 - 1395/06/29
من یه پسر 14ساله هستم و به اشپزی علاقه زیادی دارم ....بخاطر همین این غذای شما رو واسه شام درست کردم ..عجب چیزی شد ....پدر و مادرم کیف کردن ...دستتون درد نکنه
پاسخ ها
مائده
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
به نظرم باید دختر میشدی
سجاد
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۵
من هم یک پسر 14 ساله هستم مثل این که پسرای 14 ساله به اشپزی علاقه زیادی دارن
n.rezaei
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
ای جان چه پسر خوش ذوقی من که دخترم هیچ استعدادی در آشپزی ندارم و البته که این موضوع هیچ ربطی به دختر یا پسر بودن نداره. و مهم علاقس در کل آفرین به این خلاقیت شما
مجید کریمی
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۰
بهترین اشپزهای دنیا مرد هستن
Iran, Islamic Republic of
21:34 - 1395/07/24
سلام‌امشب‌میخوایم‌درست‌کنیم
Iran, Islamic Republic of
13:41 - 1395/08/21
مضخرف ترين غذا ي دنيا بود
Iran, Islamic Republic of
00:47 - 1395/09/22
ما چون فر نداریم هیچوقت درست نکردم ممنون که آموزش بدون فر دادید
Iran, Islamic Republic of
19:50 - 1395/09/23
بدنبود به درد تحقیقم می خورد
Iran, Islamic Republic of
12:03 - 1395/09/27
خیلی عالی است
پاسخ ها
ثامن محمد زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۵
عااااااااااااااااالی
Iran, Islamic Republic of
16:51 - 1395/09/29
نمیدونم درست نکردم مرسی اه ولی اگه درست کنم میگم حال ندارم برم وسیله بخرم
Iran, Islamic Republic of
16:54 - 1395/09/29
خیلی خوشمزه شده به همه پیشنهاد میکنم درست کنن فقط یه مشکل که داشت این بود که چرا فقط یه طرف خمیر سرخ شد
پاسخ ها
ستایش
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
گازتون تراز نبوده
Iran, Islamic Republic of
15:53 - 1395/10/04
خیلی عالی بودمرسی مرسی مرسی از شما
Iran, Islamic Republic of
18:41 - 1395/10/06
خیلی پیتزا خوب شده بود ممنون آر راهنمایی شما
Iran, Islamic Republic of
13:46 - 1395/10/14
مال من خمیرش خشک شد چیکارش کنم
Iran, Islamic Republic of
15:05 - 1395/10/14
من درست کردم واقعا خوشمزه شده بود البته قیافش جالب نبود
Iran, Islamic Republic of
19:21 - 1395/10/15
بد نبوددددددددددددددد
Iran, Islamic Republic of
01:57 - 1395/11/01
عالی بووووووود
Iran, Islamic Republic of
15:50 - 1395/11/05
الی بود
پاسخ ها
فائزه
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۸
چی بود؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
17:15 - 1395/11/06
خیلی خوب واقعا که خیلی خوب بود یعنی خیلی خوب بود بخدا اینقد خیلی خوب بود یه انگشت دست راستمو خیلی خوردم خیلی بود
Iran, Islamic Republic of
17:12 - 1395/11/09
سلام .عالی بود .جای شما خالی بود .
Iran, Islamic Republic of
19:29 - 1395/11/11
سلام عالی بود
Iran, Islamic Republic of
11:12 - 1395/11/30
خیلی خوب بود ممنون ما چون فر نداشتیم نمی توانستیم پیدزا درست کنیم
Iran, Islamic Republic of
17:27 - 1395/12/01
ما هنوز درست نکردیم وای به حالتون بد بشه... خخخخخخخخ
Iran, Islamic Republic of
11:06 - 1395/12/25
ببخشید چه نوع آردی واسه خمیر باید بکار ببریم؟؟
Iran, Islamic Republic of
21:02 - 1396/01/06
چرا من هيچي نفهميدم-خواهش ميكنم كمكم كنيد-ممنونم
Iran, Islamic Republic of
14:49 - 1396/01/30
من هنوز درست نکردم
Iran, Islamic Republic of
20:10 - 1396/02/08
خوبه به ما بدبخت بیچاره ها که فر نداریم اموزش تابه ای میدید ممنونم خخخنخ
Iran, Islamic Republic of
17:53 - 1396/03/03
سعی میکنم درست کنم خدا کنه خوشمزه باشه وگرنه از دست غرای شوهرم در امان نیستم
Iran, Islamic Republic of
00:45 - 1396/03/17
خیلی خوب بود ولی هنوز درست نکردم
Iran, Islamic Republic of
15:51 - 1396/03/19
سلام از قیافه معلومه خوشمزه است.مرسی.
Iran, Islamic Republic of
20:15 - 1396/03/24
خالییییییییهههههههههه
Iran, Islamic Republic of
13:10 - 1396/03/25
عالییییییی.عالی،عالی.درست کردم عالی بود دستتون درد نکنه
Iran, Islamic Republic of
18:40 - 1396/04/02
ارد خمیرچه نوع اردی بایدباش؟؟؟؟؟
میش لطفاپاسخ بدید
پاسخ ها
H
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۴
ارد گندم
Iran, Islamic Republic of
14:27 - 1396/04/22
در ست نمردم میترسم بد بشه
Iran, Islamic Republic of
20:54 - 1396/04/22
واقعا ممنون ک به نظراتمون گوش دادین با تشکر فراوان از شما عزیزان
Iran, Islamic Republic of
20:54 - 1396/04/22
واقعا ممنون ک به نظراتمون گوش دادین با تشکر فراوان از شما عزیزان
Iran, Islamic Republic of
06:27 - 1396/05/01
ممنون حتمادرستش میکنم
Iran, Islamic Republic of
14:25 - 1396/05/05
من درست کردم عالی شد واقعا ایول داری اشپز جون... البته فر دارم ولی روی گازو ترجیح میدم!!!!
Iran, Islamic Republic of
18:34 - 1396/05/11
فک کنم خوب باشه خیلی ممنون فقط میترسم...تشکر
Iran, Islamic Republic of
18:48 - 1396/05/18
خوب بود ولی من بازم تو بیرون بخرم بهتره
Iran, Islamic Republic of
11:19 - 1396/06/11
امیدوارم که خوش مره شه چون اولین بارمه وخیلی هوس کرده ام
Iran, Islamic Republic of
21:04 - 1396/06/23
اینکه گفته اول خمیر رو کف تابه بزارید و حرارت بدید یعنی چقد حرارت بدیم؟و بعدش مواد رو بهش اضافه کنیم...
Iran, Islamic Republic of
20:59 - 1396/07/09
من خودم درست نکردم ولی وقتی خوندم گفتم که بهتره وقتی خمیر رو بزاریم سرخ بشه بعد برگردونیم روی قسمت سرخ شده مواد رو بریزیم اینطوری دو طرفش سرخ میشه و پیتزای ترد تری داریم
پاسخ ها
بدون نام
-
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
آفرين
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۵
البته اینطوری ممکنه مواد به خمیر نچسبه و موقع برش و خوردن لایه مواد از خمیر جدا شه و جالب نباشه
Iran, Islamic Republic of
11:33 - 1396/07/23
عااااااالی بود مرسی
Iran, Islamic Republic of
15:25 - 1396/09/04
جالبه فقط فرقش اینه که تخم مرغ داره خمیرش و یک جورایی نانش بین کوکو و کیک و نان هست. :) البته اگر دو طرفش را سرخ کنیم که کوکوتر هم میشه
Iran, Islamic Republic of
14:40 - 1396/09/06
خوب بود فقط نونش خیلی نازک از آب درمیاد.
Iran, Islamic Republic of
09:51 - 1396/10/02
خمیرش خیلی نازک شد و من تو فر گذاشتم ،چسبیده بود ،با کفگیر جداش کردم
Iran, Islamic Republic of
20:03 - 1396/10/05
وقتی درستکردم میگم چطورشد••• آخه میخوام با همون تابه کیک پز که گفته بودم درست کنم
Iran, Islamic Republic of
21:37 - 1396/10/05
باتشکر از دستور خوب شما•امامن چند سوال داشتم؛
Iran, Islamic Republic of
21:41 - 1396/10/05
1)آیامیشه این پیتزارو در تابه کیکپز(که هم برقی°هم گازی هست)درستکرد؟؟!!!
Afghanistan
22:49 - 1396/10/08
من که تازه دستور پخت و گرفتم
امیدوارم مزه بده
Iran, Islamic Republic of
14:17 - 1396/10/24
درست کنیم ببینیم چی میشه
Iran, Islamic Republic of
14:17 - 1396/10/24
درست کنیم ببینیم چی میشه
Iran, Islamic Republic of
01:31 - 1396/11/03
ایول به همهتون درست کردنین منم دوست دارم درست کنم اما حوصله شو ندارم کوفتتون بشه تنهایی خوردین
Iran, Islamic Republic of
02:36 - 1396/11/04
کار بر 17:53 اگه شوهرت انقد غرغرو هستش مگه بیکاری این همه زحمت بکشی.همون املت درست کن بزار جلوش
والا...
Iran, Islamic Republic of
14:10 - 1396/11/12
سلام این ازچه آردی باید استفاده شه؟ ماست برای چیه؟
Iran, Islamic Republic of
20:32 - 1396/11/16
خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب بود
Iran, Islamic Republic of
12:58 - 1396/11/20
عالی بود ممنون
Iran, Islamic Republic of
12:58 - 1396/11/20
عالی بود ممنون
Iran, Islamic Republic of
09:24 - 1397/01/28
سلام .خمیرمن اصلاخشک شده یطرفشم خامه .میشه راهنماییم کنید
Iran, Islamic Republic of
01:02 - 1397/02/02
خیلی دوست دارم درست کنم ولی نمیدونم اردش چیه
Iran, Islamic Republic of
18:20 - 1397/02/09
میشه خمیراماده هست بخریم
Iran, Islamic Republic of
15:49 - 1397/02/16
خیلی خوشمزه بود ممنون.حالا مهم نیست که درست نکردم ولی نیت درست کردنش رو داشتم که همینم مهمه
Iran, Islamic Republic of
15:26 - 1397/02/19
من تازه دستورشوپیداکردم فقط نمیدونم خمیرچیه
Iran, Islamic Republic of
18:38 - 1397/03/17
دستتون درد نکنه حیف ک پول ندارم گوشت چرخ کرده و پنیر بگیرم
Iran, Islamic Republic of
18:19 - 1397/03/21
بسیار خوب بود . دستتون درد نکنه .امتهانش کنید .عاللی است .طعم و مزه ی عالی.
Iran, Islamic Republic of
07:01 - 1397/04/13
سلام ارد سفید میخوادفرق نمیکنه ارد کیک باشه یا گندم هر کدوم خواستی بریز.
Iran, Islamic Republic of
00:20 - 1397/05/22
هیچی به پیتزای بیرون نميرسه
Iran, Islamic Republic of
00:20 - 1397/05/22
هیچی به پیتزای بیرون نميرسه
Iran, Islamic Republic of
13:32 - 1397/07/26
این پیتزا برای چند نفره
Iran, Islamic Republic of
22:12 - 1397/08/05
خجالت نمی کشید آخه کدامیک از غذاهایی که شرح داده اید ایرانیه یه تاکی غرب زده خود باخته با داشتن فرهنگ غنی خود بیگانه پرست خواهید بود آخه هر ملتی چه خوب و چه بد واسه خود فرهنگی داره از طرفی با این گرانی کدام ایرانی قادر به تهیه این غذا هاست! ؟
Iran, Islamic Republic of
20:55 - 1397/08/06
خوب بود اما یکم نونش خشک شد اما خوب بود
Iran, Islamic Republic of
09:09 - 1397/08/27
نمی دونم چرا خمیرش خشک میشه !!!
Iran, Islamic Republic of
23:26 - 1397/09/05
سلام. آیا میشه از خمیر آماده استفاده کنیم؟؟
Iran, Islamic Republic of
09:20 - 1397/09/11
میشه تو کیک پز هم درست کرد.
Iran, Islamic Republic of
13:11 - 1397/10/28
فکر کنم خوب بشه من هم اولین بارم است درست می کنم
Iran, Islamic Republic of
22:25 - 1398/02/01
من کیک قابلمه ای درست میکنم خیلی خوب میشه البته قالب کیک روروسه پایه توقابلمه میزارم..آیامیشه پیتزاروبه همین روش وباخمیرخونگی درست کنم؟.....ویامرغ روبه همین روش وبخارپز....ممنون میشم جواب بدین.
Iran, Islamic Republic of
00:21 - 1398/02/23
من درست کردم. اولین بارم بو پیتزا درست میکردم. واقعا عالی بود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج