طرز تهیه «آش آبغوره» برای تُرش پسندان
۳۹۸۸۳۰
۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷
۲۶ 
اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.
وب‌سایت شور وشیرین: اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

  • لوبیاقرمز یا سفید 1 پیمانه
  • برنج 2 پیمانه
  • پیاز خردكرده 2 عدد متوسط
  • روغن به میزان لازم
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • نعنای خشك 2 قاشق سوپخوری
  • آب گوشت 2 لیتر
  • سبزی (تره و جعفری) 700 گرم
  • غوره نیم كیلو (یا آبغوره یك‌دوم پیمانه)
 
آش آبغوره
 
طرز تهیه:
 
1-ابتدا لوبیا را- كه از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس كنید.

2-آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود.

3-زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه كنید.

4-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر كنید تا با حرارت ملایم بپزد.

5-سپس آب گوشت را اضافه كنید و همین كه جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.

6-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمك بریزید و بگذارید آش كاملاً جا بیفتد.

7-اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین كنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج