سفره عیدتان این شیرینی را کم دارد!
۴۹۵۶۱۸
۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۲
۲۲ 
شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.
وب سایت مجله تصویر زندگی: شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.

مواد لازم:

  • کره پاستوریزه یا مارگارین ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل مایع چند قطره
  • پودر قند یک سوم لیوان
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر
  • پودر نشاسته ذرت ۳۵۰ گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه شیرینی کویری برای نوروز  (فوری) 
 
طرز تهیه:

1-برای تهیه شیرینی کویری ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

2-زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید. زرده‌ها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

3-پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آيد.

4-شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینی‌هایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.

5-خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.

6-داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید به فاصله بچینید.

7-در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

8-شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:55 - 1395/12/25
اصلا خوش طعم نیست این شیرینی ...هم شیرینیش کمه هم مزه اش خوب نیست هم انقدر ترده که تا به دهن برسه پودر شده اصلا خوشم نیومد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج