با سوپِ آب تره، عفونت ها را از بین ببرید
۵۱۶۳۱۹
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱
۱۳ 
تره خاصیت های فراوانی دارد، در این مطلب طرز تهیه سوپ با آب تره را به شما آموزش داده ایم.
وب سایت سرآشپز: تره خاصیت های فراوانی دارد، در این مطلب طرز تهیه سوپ با آب تره را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:
 
  • آب تره (خرد شده و با ساقه)  ۶ فنجان
  • آب   ۶ فنجان
  • سیب زمینی (پوست کنده و خرد شده)   ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل    به مقدار لازم
  • آب مرغ   ۱ فنجان
  • پیاز (خرد شده)  ۲ فنجان
  • کره   ۳ قاشق غذا خوری
  • خامه ترش  (هم زده)  ۶ قاشق غذا خوری
 
سوپ آب تره
 
طرز تهیه:

1-  داخل یک قابلمه ی بزرگ کره رو انقدر حرارت بدین تا حالت کف کرده به خودش بگیره، بعد پیاز ها رو داخل قابلمه با حرارت ملایم برای مدت 5 دقیقه بپزید تا کاملا نرم بشن.

2- وقتی پیازها دارن پخته میشن بهشون نمک اضافه کنید. سیب زمینی ها، آب و عصاره ی مرغ رو به بقیه ی مواد اضافه کنید و اونا رو توی قابلمه بجوشونید. بعد شعله رو کم کنید، در قابلمه رو بزارید و برای حدود 30 دقیقه تا وقتی سیب زمینی ها نرم بشن بزارین بپزن.

3- آب تره ها رو به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و بزارید 2 دقیقه بپزن. شعله رو خاموش کنید، مواد داخل قابلمه رو با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا اونا رو به حالت پوره دربیارین.

4- اگه همزن برقی ندارین میتونید مواد رو چند قسمت کنید و هر قسمت رو به نوبت داخل مخلوط کن بریزید و بعد اونا رو به یه قابلمه ی دیگه منتقل کنید. وقتی یه مایع داغ رو توی مخلوط کن می ریزین حواستون باشه حتما یک سوم حجم مخلوط کن رو خالی بزارید و موقع مخلوط کردن درش رو محکم نگه دارین.

5- نمک و فلفل رو برای مزه دار کردن سوپ به مخلوط اضافه کنید. می تونید خامه ی ترش رو توی قابلمه و تو کل سوپ بریزید و هم بزنید یا این که مقداری خمیر ترش رو روی سوپ تو بشقاب هر نفر بریزین.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج