کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها
۵۲۰۵۳۱
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳
۴۰ 
کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است.
وب سایت آش خونه: کیک شیفون یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. (منسجم تر از کیک اسفنجی است)
 
مواد لازم:

  • تخم مرغ :۴ عدد
  • آرد : ۱٫۵  لیوان
  • شکر : ۱ لیوان سر خالی
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
  • وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
  • آب: ۱/۴ لیوان
  • روغن: ۱/۴ لیوان
 
آموزش تصویری کیک شیفون

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم.

آموزش تصویری کیک شیفون

به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه.

آموزش تصویری کیک شیفون

حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم.

آموزش تصویری کیک شیفون

و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.

آموزش تصویری کیک شیفون

و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد.

آموزش تصویری کیک شیفون

حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و در طرف مورد نظرتان بگذارید.
 
آموزش تصویری کیک شیفون
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:57 - 1396/02/09
می شه به جای آی شیر استفاده کرد؟ خوشمزه تر می شه هااا؟
Finland
17:07 - 1396/02/09
به جای آب از شیر استفاده بشه خوشمزه تر وبافتش اسفنجی تر میشه
Iran, Islamic Republic of
16:16 - 1396/02/11
خیر اتفاقا آب برای باز شدن وکشدار شدن بافت تخم مرغه برای کیک های اسفنجی وشیفون آب بهتره
Iran, Islamic Republic of
16:20 - 1396/06/22
پف میکنه ؟؟خوب میشه ؟؟واسه سالگردازدواجم لازم دارم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج