سوپ کلم بروکلی؛ سوپ مقوی و سالم
۵۲۶۴۵۹
۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۱
۲۱ 
حالا که در این دوره، کلم بروکلی خیلی مد شده است، در این مطلب طرز تهیه نوعی سوپ خوشمزه با کلم بروکلی را به شما آمورش می دهیم.
ماهنامه سرآشپز - ایمان دلقندی: حالا که در این دوره، کلم بروکلی خیلی مد شده است، در این مطلب طرز تهیه نوعی سوپ خوشمزه با کلم بروکلی را به شما آمورش می دهیم.

مواد مورد نیاز:

  • سینه مرغ (نگینی خرد شده): 200 گرم
  • سیب زمینی (نگینی خرد شده): 300 گرم
  • کلم بروکلی (گل گل شده): 200 گرم
  • قارچ (نگینی خرد شده): 150 گرم
  • تره (ساطور خرد شده): 4 شاخه
  • گشنیز (ساطوری خرد شده): 8 شاخه
  • آرد: 4 قاشق سوپخوری
  • عصاره مرغ: 3 عدد
  • شیر: نیم لیتر
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • خامه: به میزان لازم
  • کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه

 سوپ کلم بروکلی
 
روش پخت:

1. داخل تابه ای آرد را با کره کمی تفت داده بعد همراه با 4 لیتر آب، سینه مرغ و سیب زمینی روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.
 
2. کلم بروکلی و قارچ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و به مدت 2 ساعت با در بسته بپزید.
 
3. تره گشنیز و عصاره مرغ را به مواد اضافه کرده و بعد از 20 دقیقه آن را با دستگاه غذاساز پوره کنید. بعد شیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
 
4. هنگام سرو مقداری خامه را با سوپ مخلوط و نوش جان کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:45 - 1396/03/15
به مدت 12 ساعت قارچ و کلم بروکلی بپزد؟!!!!! چیزی هم ازش باقی میمونه؟!!!!
Iran, Islamic Republic of
04:26 - 1396/03/21
دو ساعت نه دوازده ساعت
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج