كيك دارچــين شكـم‌ پر با شله‌زرد
۶۱۵۷
۰۲ شهريور ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۲
۲۲ 
محصولی جدید از شله زرد!
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ‌ها را از هم جدا كرده، نيمي از شكر را با آب‌جوش، دارچين و زرده‌ها با هم مي‌زنيم تا پف كنند. كره نرم شده را نيز اضافه كرده تمامي مواد را مخلوط كرده و كنار مي‌گذاريم.
مواد لازم براي تهيه كيك:
  •   تخم‌مرغ: 8 عدد
  •   شكر و آرد: 200 گرم
  •   آب‌جوش: 60 ميلي ليتر
  •   پودر دارچين: 2 قاشق‌چاي‌خوري
  •   پودر بادام: 50 گرم
  •   پودركاكائو: يك قاشق غذاخوري
مواد لازم براي داخل كيك:
  •   شله‌زرد آماده شده‌ با يك پيمانه برنج
  •   ژلاتين: 8 ورق



روش تهيه كيك:

 ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ‌ها را از هم جدا كرده، نيمي از شكر را با آب‌جوش، دارچين و زرده‌ها با هم مي‌زنيم تا پف كنند. كره نرم شده را نيز اضافه كرده تمامي مواد را مخلوط كرده و كنار مي‌گذاريم. سفيده‌ها را به هم مي‌زنيم تا پف كنند سپس نيمه ديگر شكر را به آن اضافه كرده و به هم مي‌زنيم تا سفيده‌ها فومي‌شكل شوند. مايه زرده را روي سفيده ريخته و  پودر بادام، آرد و پودر كاكائو را به مواد اضافه كرده و همه را با ليسك به شكل دوراني به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. كيك را داخل قالب مورد نظر ريخته و به‌مدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم. ژلاتين را داخل آب سرد قرار داده، وقتي نرم شد آن را از آب خارج كرده، داخل ظرفي فلزي روي بخار آب قرار مي‌دهيم تا ذوب شود. ژلاتين را به شله زرد داغ اضافه كرده و كنار مي‌گذاريم، پس از پخت سطح رويه كيك را به شكل درب برش داده و از روي آن بلند مي‌كنيم، داخل كيك را خالي كرده، مايه شله زرد آماده را داخل كيك مي‌ريزيم و درب كيك را روي آن قرار مي‌دهيم. تمام اين مراحل را وقتي كه كيك در قالب است انجام مي‌دهيم. پس از اينكه آماده شد آن را به‌مدت 8 ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم تا خوب خودش را بگيرد. سپس داخل ظرف مورد نظر برگردانده و سرو مي‌كنيم.
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج