طرز تهیه پیتزای اسپاگتی
۶۴۰۸۵۰
۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۳
۲۶ 
پیتزا اسپاگتی یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید با پخت آن به طعم دلچسبی دست پیدا کنید.
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: پیتزا اسپاگتی یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید با پخت آن به طعم دلچسبی دست پیدا کنید.
 
میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:
 
  • اسپاگتی: 220 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: یک چهارم ق چ
  • پودر سیر: یک چهارم ق س
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پنیر ماتزرلا (رنده شده): 2 پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • ارگانوی خشک: یک ق چ
  • برگ ریحان خشک: یک چهارم ق چ
  • پودر آویشن: یک چهارم ق چ
  • گوجه فرنگی (پوره شده): 450 گرم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • سوسیس (خرد شده): 150 گرم

 پیتزای اسپاگتی
 
طرز تهیه:
 
1. تخم مرغ، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و یک پیمانه پنیر ماتزرلای رنده شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
2. شیر، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، پودر آویشن و گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.
 
3. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
 
4. اسپاگتی را به مدت 12 دقیقه در مقداری آب، نمک و یک قاشق چای خوری روغن زیتون بپزید تا کمی نرم شود.
 
5. اسپاگتی پخته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
6. مواد را در ظرف فر از قبل چرب شده بریزید.
 
7. بقیه پنیر ماتزرلا را روی مواد پخش کنید، برش های سوسیس را روی آنها بچینید
 
8. به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید.

پیشنهاد:
 
به جای پنیر ماتزرلا می توانید از پنیر پارمزان یا چدار استفاده کنید.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج